View Full Version : Taisykles
Tadas B
2005-02-01, 01:43 AM
Kadangi mane paskyre sio skyrelio moderatoriumiu pateikiu kai kurias taisykles. Veliau ju atsiras daugiau ;)
1. Visi asmeniskumai, giliai nukrype nuo temos, bus grieztai trinami.
2. Prasome daug nesikeikti arba isskirtiniais atvejais naudoti zvaigzdutes ***
3. Prasome padeti nieko neismanantiems, arba ismanantiems nepakankamai. Tik dalindamiesi patirtimi zengsime zingsni tobulybes link :!:
Artūras-M
2005-02-01, 01:56 AM
Kadangi mane paskyre sio skyrelio moderatoriumiu pateikiu kai kurias taisykles. Veliau ju atsiras daugiau ;)
1. Visi asmeniskumai, giliai nukrype nuo temos, bus grieztai trinami.
2. Prašome daug nesikeikti arba isskirtiniais atvejais naudoti zvaigzdutes ***
Oba, o čia tai kieta ranka :shock:
boolve
2005-02-01, 11:18 AM
dede kirvi.. kodel taisykles prie stiprintuvu? :/ kaip sei visagalis perkelk ta tema i tinkama viea ir ishtrink mano zhinute.
............. Atsiimu zhodzhius, neisigilianau i visa reikala pakankamai....
Artūras-M
2005-02-01, 11:50 AM
dede kirvi.. kodel taisykles prie stiprintuvu? :/ kaip sei visagalis perkelk ta tema i tinkama viea ir ishtrink mano žinute.
Moderatorius savam kieme tvarkosi kaip jis nori. Tai visuose forumuose priimta šventa taisyklė.
Tadas B
2005-02-01, 12:03 PM
dede kirvi.. kodel taisykles prie stiprintuvu? :/ kaip sei visagalis perkelk ta tema i tinkama viea ir ishtrink mano žinute.
as moderatorius tik skiltyje ,,Stiprintuvai". Busiu ne visagalis, o tiesiog priziuresiu, kad butu rasoma i tema, o ne i pievas ;) Kaip bebutu gaila viso foruma nebutu imanoma sutvarkyti, primena New York'o savartyna :-D
vires
2005-02-02, 12:19 AM
Tautai reikia kieto kirvio, galas blevyzgoms :!: :D
Šiaip aš už, bet labai jau bauginančiai tos taisyklės skamba, jaučiu, apie stiprintuvus temų sumažės... :D
Tadas B
2005-02-02, 11:27 AM
blevyzgu sumazes tikrai. O priklausomai nuo jusu balsavimo, gal ir reklamos. Nes tas atvaziuok ten atvaziuok sen parduosiu uz tiek ar uz aniek kartais taip nusibosta...
Audrius
2005-02-02, 11:34 AM
2. Prašome daug nesikeikti arba isskirtiniais atvejais naudoti zvaigzdutes ***
sios taisykles galejai ir nerasyti nes cia ir taip niekas nesikeikai