nereik klausytis neuzvedus ir bus gerai, viskas kainuoja,taip kad, arba akumus keiti,arba kura pili, arba investuoji i gera gelini akuma. nebuna nieko is niekur. dievulis ir tas is vandens vyna dare ne is nieko O:)
Printable View
nereik klausytis neuzvedus ir bus gerai, viskas kainuoja,taip kad, arba akumus keiti,arba kura pili, arba investuoji i gera gelini akuma. nebuna nieko is niekur. dievulis ir tas is vandens vyna dare ne is nieko O:)
Kai dvese akumas negerai. Nereikia jam leisti dvėst, keli pilni iškrovimai ir ant šalčio akumas nebelaikys...
ta suprantu kad is nieko kazinko negausi, aparatura geras malonumas, tik gaila kad tiek daug kainuoja, gerai pamascius iskyla mintis "kur mano protas kad tokius litus leidzia kisti...''
cia yra liga , o cia ligoniu puslapis :twisted:
Joo čia tai tikrai liga.
Ir pas dauguma ji ūmėja. Norisi vis daugiau ir garsiau :)
Dabar mano tikslas padaryti taip, kad garsiai paklausius muzikos mano mašinoj, pasidarytų negera. Va tada bus pasiektas tikslas. :rock: :-D
O prieš metus atrodė pilnai užteks geresnio mago ir garsiakalbių. #-o
O tu nieko nemaišai? Keistas tikslas labai :smt017 Gal norėjai pasakyti: pasidarytų gera?Citata:
Beginer link=topic=4497.msg45652#msg45652 date=1161081000 rašė čia:
Ar tau patinka nuo kilbasinimo apsivemti? :twisted: :twisted: :twisted:
aciu dievui man dar tik ankstyvesne stadija, man dar uztenka tarskanciu numeriu :supz: :twisted:
vibro izolecijos reik ir nebarskes :)