ZaXaS rašė čia:
As paprasiau pamineti, Jus nepaminejote, o mano norus isvadinote darzelinuko lygio... Kazkas kazko nesupratome... Na taip pavadinimas nieko nereiskia, o jus tikriausiai i auto isidejes garsiakalbius is S90 buitiniu koloneliu laimite pirmas vietas pasaulinio lygio garso varzybose.. Na taip pavadinimas nieko nereiskia, tai gal man nueiti i parduotuve issirinkti kruva subu ant kuriu uzrasyta MC Hammer ir klausytis. Na bent vienas is 10 tikrai turetu buti geras, juk pavadinimas nieko nereiskia. Ir jei su tuo gaminiu be pavadinimo kamnors ir iseina pasiekti gera rezultata, tai su gaminiu "su pavadinimu" tas rezultatas dazniausiai bus geresnis...
Nesupykite ponas Arturai, taciau mano nuomone bandote pasirodyti koks jus visazinis, o kiti neismaneliai... As neprasiau jusu pamokslu. Prasiau pamineti gaminius i kuriuos verta ziureti... Reikejo sakyti: "gaminys be pavadinimo". Kur tokiu galima isigyti?
Labai saunu jei kazkas sugeba pasiekti geru rezultatu su mazai lesu. Tai prasom pasidalinkite savo ziniomis, juk ir gaminiai "be pavadinimo" turi savo pavadinimus. O jei jau nenorite dalintis savo ziniomis, tai pamokslu sakyti nereikia. Kai noresiu isgirsti pamoksla, eisiu i baznycia, o nei i AUDIO foruma. Is mano puses gincas baigtas...