+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 291

Tema: SQ komplektukas. Ka manote?

Hybrid View

Savas Truemayhem has a little shameless behaviour in the past Truemayhem's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2007
    Vieta
    LT
    Žinučių
    716

Pagal nutylėjimą

Citata Kleckas78 rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Taip su tavim pilnai sutinku. Ir manau kad zmogui nereikalingas idialus SQ.
    Paprasciausiai reikia gerai ir kokybiskai su tam tikru polinkiu ar tai daugiau boso ir kokiu aukstu ir t.t. nes kiekvieno supratimas apie muzika savotiskas.

As tik paprasciausiai pasakiau kad neverta pirkti 10w7 jei jungsi su JL 500/1 nes to subo tik puse galimybiu teisnaudosi (o kainuoja jis ne 200 lt ir tiek)
    Sitam subui reikia ~1500 w kad gerai paspurdetu ir tiek. O kai noresi pabaldelint (o tai as garantuoju kad bus) nieko gero nebus su 500 w ir 10" subu.
    Zymiai geriau bus tada 12w6 + JL 500/1 (ir pigiau ir slegio ir srauto daugiau gausi o kokybe bus ta pati tik kad netaip giliai kabins ir tiek)
    Beje kas del dydzio subo - tai tikrai nelemia jo greicio - yra mms ir t.t. ir t.t.
    ir koks popierinis 15" gali buti greitesnis uz JL 10w7

O jei nori butent JL 10w7 kad ji normaliai isnaudot kai noresi patriuksmauti - perki JL 1000/1 arba jei jam nera pinigu tada imi kazka is konkurentu gal netiek idialu stiprintuva bet gera ir turinti pakankama kieki vatu ir tiek (bent su 1000 wrms).

Nereikia tiek vatu??????? - nereikia tada tau ir w7 - cia mano nuomone, nes muzikai su 500W rms yra subu ir pigesniu neblogai grojanciu ir tiek. kad ir tas pats 10w6 ar alpine swx ir t.t.
    Zinai nepatikesi man kazkaip sociai uztenka ir pabaldelint ir muzika paklausyt su vienu 8W7 nuo 400W
    O kam suba pilnai isnaudot ir sert jam tiek watu jei tiesiog patinka to subo grojimo charakteris ??? Ar butinai pust reikia su sliegiu ir srautu ?

Aktyvus Kleckas78 is on a distinguished road
    Registracijos data
    Dec 2008
    Amžius
    47
    Žinučių
    258

Pagal nutylėjimą

Citata Truemayhem rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Zinai nepatikesi man kazkaip sociai uztenka ir pabaldelint ir muzika paklausyt su vienu 8W7 nuo 400W
    O kam suba pilnai isnaudot ir sert jam tiek watu jei tiesiog patinka to subo grojimo charakteris ??? Ar butinai pust reikia su sliegiu ir srautu ?
    nebutina ir neprivaloma pusti ir kad srauto butu daug ir t.t.
    Kiekvienas daro taip kaip nori.
    Klausausi masinoj muzikos normaliai be jokiu bas bustu ir t.t. ir galiu pasakyti tam paciam 12w7 pilnai uztektu muzikai klausyti 200 w nes jisai palyginus gan jautrus.
    Bet kartais man patinka kad butu daug ir su srautu, vat tada ir prireikia vatu.

Ir paprasciausiai neina man suprasti kam reikia pirkti brangu gera daikta ir neisnaudoti jo pilnai?
    Gal geriau pirkti pigesni ir pilnai isnaudoti?
    Turbut sutiksi kad yra subu ir neka prasciau grojanciu uz JL 10w7 kokybes atzvilgiu ir kainuojanciu pigiau nei w7, tik kad jie bus zymiai silpnesni ir gros galbut visiskai kitaip (su kitokiu harakteriu)
    tai va jei zmogui nereikia daug kiekio ir uztenka kad subas laikytu iki 500 w, tai kam jis perka W7 ?
    pvz: jei man nereiktu kad subas be problemu su 1000 w pagrotu Three 6 mafia i tema tai as tikrai netureciau 12w7.

suprask as nesu pries jo pasirinkima ir pries w7 (viskas cia tvarkoje) tik sakau kad nelabai tai racionalu isleisti pinigus ir po to neisnaudoti to daikto pilnai ir tiek.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės