+ Reply to Thread
Puslapis 1 iš 2 1 2 VėliausiasVėliausias
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 38

Tema: Kokia afirma gaminanti CAR-AUDIO yra GERIAUSIA ????

NxPxBl
    Guest

Pagal nutylėjimą Kokia afirma gaminanti CAR-AUDIO yra GERIAUSIA ????

Geriausia reiksia visapusiskaj !!!! bet labiausia turi buti vertinama garso kokybe !!!

Super Moderatorius Gincė is on a distinguished road Gincė is on a distinguished road Gincė's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2004
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    48
    Žinučių
    1,939

Tai yra taip kad kas gamina viską tai ir negali sutelkt dėmesio į kurią nors sritį ar poziciją. Visapusiškai gerų firmų yra ir tarp grotuvų ir stiprintuvų ir akustikos ir t.t.
    Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus

Savas Robertas-G is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jan 2004
    Vieta
    Kaunas-Vilnius
    Žinučių
    799

gal Alpine "F#1 Status" serija... zinoma jei kisene leidzia...(nepriimkit uz reklama ) arba dar yra Pioneer "Carrozzeria X" serija, irgi visai nepigi, gal net brangesne uz Alpine F#1, bet gaminama tik Japonijos rinkai kiek suprantu...

NxPxBl
    Guest

kaskodel as is alpines F1 nerandu mago be DVD .. kame diela ?
    o koke kajnike mazdawg jo ?

`noname`
    Guest

nakamichi geri ir kainos kosmines apie 6000lt magas

Savas Nerka is on a distinguished road
    Registracijos data
    Feb 2004
    Vieta
    Vilnius
    Žinučių
    518

Alpine F1-10.000Lt, ir jei nori komponentus į komplektą:
    http://www.hela.lt/catalog/product_i...products_id=34

NxPxBl
    Guest

o kaip si ALPINE CDA-7998R ??? ar yra kas gero ? ar jau pasenes modelis ?

vietinis Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    63
    Žinučių
    5,660

Citata "Nxiki lemputės ;)Bl" rašė čia:
    o kaip si ALPINE CDA-7998R ??? ar yra kas gero ? ar jau pasenes modelis ?
    Iš muzikalumo pusės, tai praktiškai paprastas Ai-Net aparatas, kurio kainą įkelia 1-1/3 DIN išvažiuojantis skydelis, optinis išėjimas. Visa kita ko gero yra naujam CDA-9835 ir dar su kaupu
    SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos

Ekspertas Arunas B is on a distinguished road Arunas B's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2004
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    49
    Žinučių
    1,243

kaskodel as is alpines F1 nerandu mago be DVD .. kame diela ?
    o koke kajnike mazdawg jo ?
    Senas modelis buvo be dvd, dabartinis naujas jau su dvd ir dar visokiu kitokiu priedu. :wink:

Siaip europos saite dar yra senas modelis tai nezinau kaip tu jo nerandi.

NxPxBl
    Guest

dar norejau paklaust :
    ar yra kokia reiksme sakykim, kad viska susidedu is alpine firmos arba viska is alpines bet koki stipra ir suba is kokios kicker firmos.. sakykim kad sitie produktaj yra panasaus lygio ar skambejime skirtumas bus kox ?

trumpiau klausimas turetu skambet tajp :

ar yra geriau jej sudedi vienos firmos produktus ... ????

va

NxPxBl
    Guest

http://www.sonicelectronix.com/pictures.php?id=2171

ce jokiu spalveliu ??? apsvietimo ??? hmmm :/

ar ce skaitos geras magas jau ?? nes perku masina (pagaliau, acibodo su tevo opel combo lacxtyt)

tad plz help !!! reik ahujenai (labai ) gero mago !!!!!

o kaip yra su tajs nakamichi ar kaip ten ... ta prasme man jie atrodo tokie paprasti pagaminti del 1 dalyko : kad nevoktu niex !!!!!!! nes paziurejus taj atrodo paprasta radijuska
    o ten nej cd text nieko jauciu ... kasko nesiziuri man jis.. bet galvoju pasiimt jy del to kad nepyzdytu masinos niex
    kaip sakot ?? aciuuu uz pagelba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EMMA LT komanda muzotonas will become famous soon enough muzotonas will become famous soon enough muzotonas will become famous soon enough muzotonas will become famous soon enough
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Grigiškės
    Amžius
    46
    Žinučių
    2,125

Vagys ir pas mus su isilavinimu. Skaito zurnalus ir kitka.
    Mirka.
    Kolkas ritės ir kondikai formuoja garsą.

Registracijos data
    Feb 2004
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    49
    Žinučių
    1,243

http://www.sonicelectronix.com/picturės.php?id=2171

ar ce skaitos geras magas jau ?? nes perku masina (pagaliau, acibodo su tevo opel combo lacxtyt)

o kaip yra su tajs nakamichi ar kaip ten ... ta prasme man jie atrodo tokie paprasti pagaminti del 1 dalyko : kad nevoktu niex !!!!!!! nes paziurejus taj atrodo paprasta radijuska
    o ten nej cd text nieko jauciu ... kasko nesiziuri man jis.. bet galvoju pasiimt jy del to kad nepyzdytu masinos niex

Kaip tu isivaizduoji ta gera maga? Nes zmones ivairiai sprendzia apie ta geruma. Vieniems svarbu, kad atrodytu geriai ir jau bus geras. Kitiems isvaizda nesvarbi, tik kad grotu gerai, treti ir gozoio, ir grojimo nori. Ketvirti - kad dar ir "navarotu" visokiu butu, kaip pvz. reguliavimu kuo daugiau.

Jei nori, kad gerai grotu pamirsk ivaizda. Nesakau kad visi gerai grojantys aparatai yra neisvaizdus, bet dazniausiai labai paprasti, jokiais "delfinais" ar kazkuo panasiu nepadabinti :wink:

vietinis Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    63
    Žinučių
    5,660

stipra ir suba is kokios kicker firmos.. sakykim kad sitie produktaj yra panasaus lygio ar skambejime skirtumas bus kox ?
    Sugadinsi šaukštu deguto visą statinę. Kicker yra pigiena skirta dubasinti o ne groti. Šlamštas trumpai kalbant. Maitinimo blokus kompams jie lai gamina o ne savo KX-1200

NxPxBl
    Guest

Citata "muzotonas" rašė čia:
    Vagys ir pas mus su isilavinimu. Skaito zurnalus ir kitka.
    Mirka.
    ka tu situo norejej pasakyt ????? :? :?

NxPxBl
    Guest

Citata "Arunas B" rašė čia:
    http://www.sonicelectronix.com/picturės.php?id=2171

Kaip tu isivaizduoji ta gera maga? Nes žmonės ivairiai sprendzia apie ta geruma. Vieniems svarbu, kad atrodytu geriai ir jau bus geras. Kitiems isvaizda nesvarbi, tik kad grotu gerai, treti ir gozoio, ir grojimo nori. Ketvirti - kad dar ir "navarotu" visokiu būtų, kaip pvz. reguliavimu kuo daugiau.

Jei nori, kad gerai grotu pamirsk ivaizda. Nesakau kad visi gerai grojantys aparatai yra neisvaizdus, bet dažniausiai labai paprasti, jokiais "delfinais" ar kazkuo panasiu nepadabinti :wink:
    Man svarbu kad GERAJ GROTU !!! isvaizda px, BET BET BET ---> kaip pvz del tu nakamitshi ar kaip ten jie vadinas ---> ar jie turi pvz nors CD texta ??? ar tik kaip kox "originalus" BMW magas rodo FM dazni i fsio ??? vat man reik INFORMATYVUMO MAGO DISPLEJUJ !!!!!!!!!!!! nu nezinau ar supratott ko as nooriu is mago laukiu atsakyjmo !!!! thnx !!!

Super Moderatorius Gincė is on a distinguished road Gincė is on a distinguished road Gincė's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2004
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    48
    Žinučių
    1,939

Man svarbu kad GERAJ GROTU !!! isvaizda iki lemputės , BET BET BET ---> kaip pvz del tu nakamitši ar kaip ten jie vadinas ---> ar jie turi pvz nors CD texta ??? ar tik kaip kox "originalus" BMW magas rodo FM dazni i fsio ??? vat man reik INFORMATYVUMO MAGO DISPLEJUJ !!!!!!!!!!!! nu nežinau ar supratott ko as nooriu is mago laukiu atsakyjmo !!!! thnx !!!
    Tas ir yra kad net geriausi garsių gamintojų Cd (denon,nakamishi ir t.t.)modelių displėjai informatyvumo neturi. Jei grotuvas top klasės tai neretai displėjus jam grojant išvis užgesinamas.
    Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus

NxPxBl
    Guest

Taj vat.. man tas kaskaip neydomej
    Kita vertus pagalvojau jog man nereikia hi-end masinoj...

o ka manot apir nauja sony produktaa :
    http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...geName=MERC_VI

arba

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...27831&rd=1

ce tas pac jauciu...

kaip jum sitie ???

EMMA LT komanda muzotonas will become famous soon enough muzotonas will become famous soon enough muzotonas will become famous soon enough muzotonas will become famous soon enough
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Grigiškės
    Amžius
    46
    Žinučių
    2,125

Jeigu reikes dozes tai istrauks ir tavo nesvarbu kaip atrodanti maga.
    Mirka.

Registracijos data
    Feb 2004
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    49
    Žinučių
    1,243

Taj vat.. man tas kažkaip neydomej
    Kita vertus pagalvojau jog man nereikia hi-end mašinoj...

o ka manot apir nauja sony produktaa :
    http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...geName=MERC_VI

arba

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...27831&rd=1

ce tas pac jauciu...

kaip jum sitie ???
    Tai visgi delfinai ir kiti panasus dalykeliai arciau prie isrdies :wink:

Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Grigiškės
    Amžius
    46
    Žinučių
    2,125

As tai labai ebejoju, kad vairuojant tau labai reikalingi delfinai.
    Mirka.

Registracijos data
    Jan 2004
    Vieta
    Kaunas-Vilnius
    Žinučių
    799

kai vienas mano klientas rinkosi maga (deja deveta...), pasirinkimas buvo tarp Pioneer su delfinais ir Becker Mexico... sakyciau daugiau nei priesingybes...
    tai klausiu jo-kodel taip idomiai renkiesi. jis motyvuoja taip: "becker puikiai tinka prie masinos dizaino (7 klases BMW), o pioneer labai patinka merginoms, nes yra i ka paziureti..."
    kadangi jam paciam dizainas pasirode svarbiau nei multikai, pasirinko Becker, bet po to sake, kad mergaites klause, kas cia per "lievas" magas, atseit nieko gero...

NxPxBl
    Guest

He he he
    maladiec klientas buva atviras...

Na man TIKRAI NEBUTINAI tie visi navarotai kaip sakot "delfinai" ar ten kaskokia grafika !!! as tikrai rinkceu kuo paprasceu atrodanty maga, kad jis nors CD texta rodytu... :/ o dabar net nzn...
    Gal sakykit patartumet ka man ??? (kaina nesvarbu...) is kokiu magu man reiktu rinktis ?
    labai jau sunku yra issirinkt "ta vienintely" , kad nereiktu kejtinet paskui kol issirinksiu tinkama ...
    ka daryt ???
    help !!!
    LABAI VERTINU JUSU PAGALBA ! ACIU !!!!!!!

Jaunius liutauras is on a distinguished road
    Registracijos data
    May 2004
    Žinučių
    24

LABAI patiko clariono 928 kai rinkaus (tik gal daba jis vadinas 938 nzn) Nezinau kaip del skambejimo, nes as daug magiu neklauses. Cia atsiras zmoniu kas gales labiau siuo klausimu patart. Va jau apie pora metu as jo klausau ir net nekyla minciu ji keist. Labai patiko jo isvaizda nes kai uzdarai skydeli jis labai kukliai ir paprastai atrodo, bet dar labiau ptinka kad jis turi daug galimybiu ir kol jas visas isnaudosi tikrai dau laiko (ir pinigu) sukisi. Tik va vienas minusas-nei formuliu nei dfliunu cia ner :wink:
    Tai stai tokia mano subjektyvi nuomone

Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    63
    Žinučių
    5,660

Gal sakykit patartumet ka man ??? (kaina nesvarbu...) is kokiu magu man reiktų rinktis ?
    labai jau sunku yra issirinkt "ta vienintely" , kad nereiktų kejtinet paskui kol issirinksiu tinkama ...
    ka daryt ???
    Alpine CDA-9831 ir brangesnius. Iš tikrųjų nudžiugino šiais metais su gana vykusiu skambėjimu. Net čirškimas dingo

NxPxBl
    Guest

Citata "Artūras-M" rašė čia:
    Gal sakykit patartumet ka man ??? (kaina nesvarbu...) is kokiu magu man reiktų rinktis ?
    labai jau sunku yra issirinkt "ta vienintely" , kad nereiktų kejtinet paskui kol issirinksiu tinkama ...
    ka daryt ???
    Alpine CDA-9831 ir brangesnius. Iš tikrųjų nudžiugino šiais metais su gana vykusiu skambėjimu. Net čirškimas dingo
    Hmmm, kaina tikrai nesikandzioja... jej sita daikta rekomenduoja zinovas tada reiskia deiktas tikri vertas demesio !!! manau, kad reikia pabandyt...
    aciuuu tikraj labai aciuuu !!!

gal dar patartumet ka komplektuoti pire sito mago ??? t.y. reikia VISKO VISKO (nuo A iki Z) kad garsas butu LABAI GERAS !!!

Registracijos data
    Jan 2004
    Vieta
    Kaunas-Vilnius
    Žinučių
    799

siaip as irgi visai pritariu del cda-9831, nors man grynai del pomegio nevartomiems magams labiau patinka pvz 9827, bet jis budamas pigesnis skambesiu jau niekaip neprilygsta 9831...

del tavo sistemos: kokia masina? kokia klausoma muzika? kokie prioritetai garse? geriausia butu kalbeti akis i aki - butu greiciau. jei tu Vilniuje zinoma...

na ir zinoma nepaskutineje vietoje - koks biudzetas?...

NxPxBl
    Guest

Citata "Robertas-G" rašė čia:
    šiaip as irgi visai pritariu del cda-9831, nors man grynai del pomegio nevartomiems magams labiau patinka pvz 9827, bet jis budamas pigesnis skambesiu jau niekaip neprilygsta 9831...

del tavo sistemos: kokia masina? kokia klausoma muzika? kokie prioritetai garse? geriausia būtų kalbeti akis i aki - būtų greiciau. jei tu Vilniuje žinoma...

na ir žinoma nepaskutineje vietoje - koks biudzetas?...
    Klausoma muzika: RAP, HIP-HOP, TRANCE, CLUB, kartais DANCE ;
    masina: GOLF 4 (bisk maza bet nieko )
    O ka turi omeny sakydamas "prieoritetai garse" ? bisk nesupratai sitoj vietoj sorry
    Be to labai blogaj kad as nevilnietis man iki Vilniaus ~ 300 KM jei tureciau laiko tai atlekciau tikrai (uzkrauciau klausimais tave )!!!
    O biudzetas taj hmm nu ka gal y kokius 7000 lt. sutilpceu ?? bet cia ne piniguose neesme !!! neskaau kad sau galiu leist bet ka ysidet bet noriu graziai skambet .. kad galva neskaudetus atsukus daugiau garso aj ysedu y darbo masina ople combo taj nu n.x. aciprasant... po 10 min galva sprogsta nuo "svaraus" garso nu ce bisk jau perdaug priplepejau

thnx !! laukiu acakymo su pasiulymu

Registracijos data
    Jan 2004
    Vieta
    Kaunas-Vilnius
    Žinučių
    799

siaip Golf IV yra mano mylimiausia masina deti muzika - butu spec. nuolaidos... siaip as ir Kaune bunu jei ka - gal arciau butu...
    sita masina darosi gana paprastai, nebrangiai, ir uz tavo mineta suma iseitu gana rimta sistema iskaitant instaliacija - tokios ir sau noreciau... jei kas sudomins - rasyk mailu...

Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    63
    Žinučių
    5,660

Citata "Robertas-G" rašė čia:
    šiaip Golf IV yra mano mylimiausia masina dėti muzika - būtų spec. nuolaidos... šiaip as ir Kaune bunu jei ka - gal arciau būtų...
    Hahahaha ot vadybininkas suknistas O aš vilniečiam labai geras nuolaidas darau, jeigu ką

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės