Zinau kas parduoda cd40z 430lt ir mb75 180lt (nevveikia cd)
Taigi ieskomas Nakamichi cd grotuvas CD45 CD700 ir panashiai. Su kosminemis kainomis nevarkite. Galimas keitimo variantas i Clarion DZX938r http://forum.elektronika.lt/viewtopic.php?t=88672 su mano priemoka.Laukiam pasiulimu![]()
Zinau kas parduoda cd40z 430lt ir mb75 180lt (nevveikia cd)
Kokia, pagal tave, kaina yra kosminė?
jei nori pusvelčuui tai vartai diena iš dienos forumus, skelbimus ir lauki gal kada palius toks variantas, o ne čia skelbtis, kad pusvelčiui nupirkčiau...
cd700 net už brangiai labai retai pasitaiko, o čia optimistai nori už ne kosminė kainą.![]()
Mb75 maciau pats kad pardavinejamas ''Autogide'', visai nedomina jis manes. Cd40z jau turejau .Beto zinau kas ta CD40z pardavineja zmogus is Kaisiadoriu berods turi jis ir 45Cd bet nelabai linkes parduoti,Nors kazkada buvo su pulteliu pardavinejamas jo tas 45z,bet cia gerokai anksciau
![]()
cd40z yra šiauliuose![]()
pries pora dienu draugui pardaviau cd45 naka![]()
Kur denon radai ? koki kiek ?
Is forumiecio ''Tedas''nupirkau
kiek pinigu jei nepaslaptis? isvaizda man jo labai gera.
Nei Denonas nei nakamichi nieko gero.
Tai va Nakamichi vis dar ieskomas![]()
IMHO, reiktų praplėsti paiešką, nes CD700 lengvai nerasi, o ir radęs neįpirksi. Vertėtų neatmesti tokių variantų kaip DRX9255, MX406, HX-D1, A100, F1 ir t.t., bėda ta kad geri grotuvai atitinkamai ir kainuoja. O visokie CD40 ar CD45 yra lavonai.
Taip Mindaugai, aišku kad galima daug iš ko išspausti gana padorų rezultatą. Bet apie sistemos projektavimą kitą kartą ir kitoje temoje, būtų įdomus thread'as.Aš tikrai nežinau kokie planai pas žmogų, bet jei užsiminta apie CD700, tai manau, kad taikoma į Hi-End (ar svajojama apie jį), todėl ir siūlau alternatyvas.
Gal adminai perkeltu pusę temos į reikiamą vietą. Skelbimų skiltis, o kalbama apie "kas geresnis", tikiuos būsiu suprastas![]()
\
Interjieras man nesvarbiausias,bet masinoje noriu islaikyti originaluma o tai nera blogai.Kur kas blogiau kai hebra subjauroja e39 ikisdami i originalo mago vieta sidabrinius magus su melynu apsvietimu.
Pas mane liks originalus magaso tam jau padaryta kita vieta ir apsvietimas noriu kad butu vienodas. As niekur neskubu
![]()
Sveikinimai. Prisijungiu.![]()
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
CD700 iš tikro buvo problema su mechanika. Sugesdavi disko atidavimas jei trukteldavai per jėgą diską lauk. Ir blogiausia, kad to gedimo nelabai pavyksta sutvarkyti. Bent jau Lietuvoje.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Kiek pamenu gedimas būdavo mechanikos valdymo. Ir tikrai ne trumpikliai būdavo kalti. Remonto metu buvo du aparatai šalia vienas kito. Vienas kaip veikiantis pavizdys. Gaila, bet padaryti nieko nepavyko.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Bookmarks