nu tarkim as jungsiu 4 ch tiltu ir ka gali buti per daug sitiem visatonam,
ar geriau ne netiltuot nes stipras 4*110
nu tarkim as jungsiu 4 ch tiltu ir ka gali buti per daug sitiem visatonam,
ar geriau ne netiltuot nes stipras 4*110
o aš maniau tik varža keičiasi ir jautrumas čia neprieko. tai gerai dabar mano priešbosio jautrumas yra 87.5db (2.83v/1m) tai kaip man jungti kad būtų kokie 92db ar nors 90db? nes aukštadažnis 92db(1v/1m) tai norėčiau kad būtų bent arčiau vienas kito šio parametro požiūriu.
+37061857133 edmas
nu gerai įsidėsiu kad ir tris sujungsiu juos lygegrečiai ir kas iš to? stiprintuvui pamažės apkrovimo varža iki 2.67omo ir jis kanalui atiduos ne 25w o beveik 100 w bet jautrumas prie ko? duok ar nuoroda ar pan pasiskaitysiu tau nereikės vargti ir aiškinti.
+37061857133 edmas
gal reiks tuos visatonus pabandyti, tuo labiau kad jie ne karve kainuoja.
Idomu kaip su stereo efektu bus, ar jie vienas kito neuzpumpuos ir neslopins
Nelabai suprantu kodėl grasikalbio jautrumas didėja nuosekliai pajungus? Nes padidėjus varžai sumažėja i garsiaklabius paduodamas galingumas. jeigu paduodi toki pati galinguma ant dvieju garsiakalbiu? Padalinus ta galinguma jie abu gauna dvigubai maziau tai kiekvienas 0,25 galingumo kuri gauna vienas? tai sitemos jautrumas padidėja 3dB, tuo atvėju jeigu padvigubėja garsiakalbiam paduotas galingumas. Man atrodo taip.
būtent apie tai ir kalbu ir rašiau čia. kad padavus dvigubai daugiau galios sistema pradės groti 3 decibelais garsiau. bet ji tik gros garsiau bet jokiu būdu nedidės garsiakalbio jautrumas. vot jis padidės tik tokiu atveju kaip nuo tos pačios galios pradės groti garsiau. bet to padaryti kažkaip kitaip prijungiant jį prie stiprintuvo dar nepavyko niekam ir netikiu kad įvyks stebuklas.
+37061857133 edmas
Bookmarks