Viena ką galima konstatuot,tai tikrai reikia neturėt nei ausų ,nei klausos,galiausiai turbūt reikia būt kurčiam ,kad neišgirst ta2020 privalumų.
Viena ką galima konstatuot,tai tikrai reikia neturėt nei ausų ,nei klausos,galiausiai turbūt reikia būt kurčiam ,kad neišgirst ta2020 privalumų.
Jeigu tau autoritetas yra ta2020 ir panašus low-end, tai visiškai dėsningas rezultatas.
Marko, pyk nepyk, bet tavo liaupsės šitam ta2020 skamba nerimtai. Sutinku, kainos kokybės santykis geras, tačiau mes įpratę kalbėti ne apie tą skambesį, kur tik gražiai skamba, tai yra sukeliamas triukšmas. Kalbėdami apie tai, kad gerai skamba turim mintyje scenos formavimą 3D dimensijoj, garso atsirišimą nuo garsiakalbių ir panašius elementus. Patikėk, drx9255 skamba įspūdingai geroj sistemoj ir tai, kad jis tau nesuskambėjo, rodo jog problema yra būtent tavo stiprintuve. Nežinau kas tave konsultuoja, tačiau pagal tai kaip aklai gini ši tamp, tai konsultantas absoliutus lopas ir nieko daugiau.
IMHO.
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Artūrai,juk minėjei kad neklausei joAtriša jis garsiakalbius ir sceną turi,bet beviltiška šnekėt apie tai internete,gryš iš vilniaus jis-duosiu ir jum pabandyt jei ne jum gal klientam tiks
Geresni sprendimai gal ir įmanomi automobilyje,bet man tokių neteko klausyt ir neturiu nei krūvos pinigų nei noro kažką ten daugiau spaust,kai ir taip jo man užtenka.
Kas liečia drx'a klausiau jį tik su gainclonu,turint omeny ,kad akustika kaip visada buvo neišbaigta ir su daug minusų skambėjo jau labai normaliai,tiesiog aš įsivaizduoju ką jis gali išskrostame režime,bet aš nuėjau kitu keliu tikiuosi ne prastesniu.Per brangus jis buvo eksperimentam.
Kiek norėčiau patrukdyti šios diskusijos dalyvius tai situacija yra tokia tas low ar hi endas važiuoja pas mane. per savaitgali pabandysiu paklausyti ir pareiksiu savo nuomone jeigu pasiseks dar vieno zmogaus issakyta nuomone pareduosiu, kurio ausis gerbiu tet labiau negu savo. Tai kolkas galit parykyti, isgerti gėrimų (pagal poreikius ir išgales), pakvepuoti per tabaka ir kita.
Perklausa vyks siandien po formulės tai vakare jeigu netingėsiu parasysiu.
Tai va pagaliu pasijungiau ir paklausiau. T klases stipriakelis buvo liginamas su Truputi papiktintu Soundstrem Referense 405 daugiau sistemoje niekas nebuvo keiciama. Taigo Perklausa buvo apsiribota klausantis 3 cd Diana Krall "The girl in the ohter room", Mylene Farmer "Les mots", ERA "The MASS". tai va ka noriu pasakyti kaip manau dauguma tikejosi rezultatai yra tokie. T klases stiprintuvas groja blogiaupirma kas krenta i ausis tai Dažniu diapazono nukirpimas iš virsaus ir is apačios. Ir abejose galuose dar papildomai dasideda tai, kad bosui truksta gylio ir reljefo, aukštiems truksta detalumo, ir dar papildomai norėtusi jų daugiau lygio prasme. Apie tonalinio balanso aspektus nekalbėsiu nes tai ilga diskusija. Toliau apie scena kuri yra sakykim tokia pati plocio atžvilgiu -+ truputi nukrypimai, bet scenos gylis yra mazdaug daugiabucio balkono pločio. Toliau vis linksmiau jeidu AB klase sugeba kaskiek lokalizuoti askirus instrumentus tam tikruose vietose tai T klase ruko nesupainioja tik pusiu
Silpnas scenos sudeliojimas aukštais (Ešolonavimas atrodo taip teisingai). Silpna dinamika ir mikrodinamika.
Dabar apie tai kiek kaifo ir grojimo atkurimo jeigu Soundstremui parasyciau 6-7, tai T - 3 iš 10. Tai tiek klausimo. Reziume toks jeigu reikia kaško, kad stiprintu garsa T klase yra teisingas pasirinkimas. Bet šitame forume turėtų bendrauti asmenis, kurių abecelė baigiasi tarpe tarp A ir B.
Na aš jau nuo A klasės galinio laipsnio nenusisuksiu, visos kitos tik bomboksams, kurių man kaip ir nereikia. O klientams geriausia parduoti gatavą kokybišką ir su vardu daiktą. Tada nereikia imtis jokios atsakomybės ir įrodinėti kad nesi kupranugarisMėgėjams gal būt yra tikslas žaisti, tačiau mano manymu geriau energiją skirti kitokiems stiprintuvams. IMHO
![]()
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Vat idomu pasidarė koks galingumas yra čia aptarinėjamo t-amp'o ?
mat gavau iš bendradarbio prašymą sukomplektuoti labai biudžetinę sistemėlę kur viskas grotų nuo originalaus grotuvo (o kaip žinia tie daiktai sveikatos ypač mažai turi) tai tokia mintį apturejau:
dėti pora pigesniu T-amp'ų (o gal ju keturkanalių yra?), dėti kokius Visaton'us, + minimalai paruošti duris, tai kiek skaičiavau į kokius 500-600lt turėčiau įlipti (neskaičiuojant filtrų)
http://global.ebay.com/Ver_PCB_25watt_CLass-T_AMP_Amplifier_for_Tripath_TA2020/230361401781/item
viskas cia aprasyta
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
10w kanalui prie 12V 8 omų,prie 4 omų apie 15-20w...priekinei akustikai su 20cm žematoniais ir 6db filtrais uztenka...aišku žemuose nėra pasakiškos dinamikos,bet pakankama.Manau jei parinksi ne mažesnio kaip 89db jautrumo garsiukus gros neblogai.
mąstau apie pora tokių...kaip su signalu? kokio stiprumo priima? ir kiek kainuoja lietuvoje jau parsiusti pora tokių?
Abu kai maži vaikai, kas norės tas ir pasiklausys ir nuspręs kaip kas groja, nemanau, kad nuo nesąmojingų ginčų kas pasikeis. Manau baikit čia ginčytis.
Bookmarks