Citata Artūras-M rašė čia: Peržiūrėti žinutes
Jeigu tau autoritetas yra ta2020 ir panašus low-end, tai visiškai dėsningas rezultatas.

Marko, pyk nepyk, bet tavo liaupsės šitam ta2020 skamba nerimtai. Sutinku, kainos kokybės santykis geras, tačiau mes įpratę kalbėti ne apie tą skambesį, kur tik gražiai skamba, tai yra sukeliamas triukšmas. Kalbėdami apie tai, kad gerai skamba turim mintyje scenos formavimą 3D dimensijoj, garso atsirišimą nuo garsiakalbių ir panašius elementus. Patikėk, drx9255 skamba įspūdingai geroj sistemoj ir tai, kad jis tau nesuskambėjo, rodo jog problema yra būtent tavo stiprintuve. Nežinau kas tave konsultuoja, tačiau pagal tai kaip aklai gini ši tamp, tai konsultantas absoliutus lopas ir nieko daugiau.
IMHO.
Artūrai,juk minėjei kad neklausei jo Atriša jis garsiakalbius ir sceną turi,bet beviltiška šnekėt apie tai internete,gryš iš vilniaus jis-duosiu ir jum pabandyt jei ne jum gal klientam tiks Geresni sprendimai gal ir įmanomi automobilyje,bet man tokių neteko klausyt ir neturiu nei krūvos pinigų nei noro kažką ten daugiau spaust,kai ir taip jo man užtenka.
Kas liečia drx'a klausiau jį tik su gainclonu,turint omeny ,kad akustika kaip visada buvo neišbaigta ir su daug minusų skambėjo jau labai normaliai,tiesiog aš įsivaizduoju ką jis gali išskrostame režime,bet aš nuėjau kitu keliu tikiuosi ne prastesniu.Per brangus jis buvo eksperimentam.