Citata Artūras-M rašė čia: Peržiūrėti žinutes
Būtent, žinių o ne nesamonių. Bet kuriuo atveju, toks brendas kaip Alpine visada turi labai gerą kainos kokybės santykį, kai eina kalba apie profesionalų montavimą. Su pigiu produktu norint pasiekti tą pačią kokybę kaip su geru brendiniu (nebūtinai Alpine), reiks įdėti žymiai daugiau pastangų, automatiškai kaina augs keleriopai. Į kainos kokybės santykį įeina ne tik kaina už patį produktą, bet ir pastangas kurių reikia rezultato pasiekimui.
Mėgėjam krapštytis ir tobulintis aš niekada nesiūlau brendinio produkti (pradiniame lygmenyje), o dažniausiai pasiūlau kokius rusiškus garsiakalbius, tik praktika rodo, kad genys geriau nusipirks Hertz
O genys ir afrikoj genys, na papūga gal labiau afrikai tiktų

Mano valia būtų, aš uždrausčiau bumpsinčias mašinas mieste, ir bauda už triukšmą prasidėtų nuo kokio 1 KLT, o nakties metu, teisų atėmimas ir viešieji darbai
na dienos metu jie man netrukdo, o naktį - tikrai turėtų bausti ir be kalbų.

Matot ponas Artūrai - aš turėjau galvoje ne tai, kiek įdėsi pastangų ir kiek kainuos su sumontavimu, o tai kiek kainuoja kai nusiperki parduotuvėje, o ne iš kitos pusės su didele nuolaida.
Kadangi jūs dirbate su Alpine - jūs žinote atmintinai visas montavimo subtilybes ir t.t., dėl to jum ir lengviau tokius garsiakalbius ir montuoti, bet jei paimti tokio pat lygio gaminį kitos firmos, kurio jūs nesate montavęs jums atsiras papildomu darbų ir darbų laikas didės, dėl to kils klientui sumontavimo kaina, bet mums paprastiems mėgėjams, kurie montuoja į savo mašinas garsiakalbius savo rankomis ir eina bandymu keliu kaip geriau ir dėl to kadangi mes nesame primontave krūvas alpine ir kitų gamintojų - tik girdėje kitų mašinose ar pan - mum kokio gamintojo benupirktumėm garsekalbius - mums teks nemažai paplušėti kol išgausime viska ką tas garsiakalbis gali parodyti, sumontavimo laikas, kai pats montuoji, netiek svarbu nes tai dėl savęs, o sumontavimo medžiagos labai didelio kainų skirtumo nepadarys, nes vistiek visada nusiperki daugiau nei reikia , dėl to mum, kurie montuoja patys - pradinė garsekalbių kaina būna dažnai svarbiausia, bei galutinis rezultatas.
o sumontavimas ir laikas jau būna antraeiliai, dėl to ir nesutampa mūsų požiūriai - kainos kokybės santykiu.