Na kiek suprantu, tai idealiausiai būtų, jei už garsiakalbio būtų kuo mažiau kliūčių, kad kuo mažiau gautusi neprognozuojamų oro srauto "atsimušimų", nes tai išryškina, tam tikrus dažnius...? Jei ka neprotingai supratau, tai smerkit be gailesčio šitą tema daug kam bus gera enciklopedija pradedant tokius darbus
P.S. Dėl mano priekio:
Ar verta bandyti pakreipti priešbosius į save, nes dabar pagalvojus ar nesigaus taip, jog nebesugebėsiu su aukštadažniais ištaisyt atlikėjo sėdėjimo man ant kelių? Trūksta man praktikos, kad tokius dalykus darydamas galėčiau pasikliaut vien savo galvą... Gal geras grotuvas ir geras stiprintuvas pakankamai atriš garsą nuo kolonėlių? Pakreipt bandyčiau dėl tų vidutinių dažnių, kurių dabar pas mane į mažają pusę. Manau žemų padaugėt neturėtų, nes jų daug atsiranda nuo atspindžių, kai priešbosis įmontuotas lygiagrečiai durelių apmušimui.
Visos šitos mintys tik iš mano pamastymų, praktikos ant tokių dalykų nulis. Pasiteisinų iš anksto, nes netikiu stebuklais, jog galėtų man pasisekt viską taikliai sugalvot
Primenu, kas praleistų netyčia anksčiau rašyta mano posta dėl mano priekinės akustikos, priešbosiui filtruojama tik apačia.
Bookmarks