Neperlenkei lazdos su " mazoka galios" ? Tas pats su kokybe - kazkaip netikiu, pigus RF pagulde ant menciu 500/1?
Kokio lygio testas ir testuotojai?
Neperlenkei lazdos su " mazoka galios" ? Tas pats su kokybe - kazkaip netikiu, pigus RF pagulde ant menciu 500/1?
Kokio lygio testas ir testuotojai?
rf 500X.
4 x 62.5 @ 4 ohms
4 x 125 @ 2 ohms
THD: 0.05%
S/N ratio: 100
Freq Response : 20 - 20 KHz
dimensions: 9.8" x 13.35" x 2.4" (24.8 x 33.9 x 6.0 cm)
Handcrafted in the USA
http://ampguts.realmofexcursion.com/..._Fosgate_500x/
pastarasis stipras kainavo 80 svr or jl,- 150 svr.
''mažoka galios'' lyginant su Jl. Bet testo metu,- žemas buvo svaresnis tikslesnis detalesnis.
JL turi daug galios, gilų žemą, trukdžius radijai,- bet ne SQ sistemai tikrai.
Testo muzika m.jackson. tina turner.
testo bosas jl audio 10w6 pirktas iš wilmanto
testuotojų lygis- neakredituotas ir nepriskirtinas forumo grietinėlei...
P.S. skirtumas buvo- manau normalus reiškinys.
tiesa vilmantai įmesk pm su 8w7 tavo kaina.
Dėkuij
Nu ausys pas visus irgi skiriasi bei neakredituotos - cia ne ginco objektas - bet palyginti po tavo posto ir man maga. Juolab sitos serijos RF negirdejes ko gero jei teisingai pamenu.
cia ne ginco objektas - bet palyginti po tavo posto ir man maga. Juolab sitos serijos RF negirdejes ko gero jei teisingai pamenu.[/quote]
dovanok.nelabai supratau apie ta maga čia.
tos serijos RF buvo paskutiniai ''hand crafted''.Manau, jog tai, kad Tavo jl 10w6 pajudina visai neblogai, atsižvelgiant į deklaruojamus watus ,kažką sako anyway.
"Maga/magetu" - tipo cia man norisi/geidaučiau/knietetu pabandyti/išmėginti...
Ai - tingiu ieskoti atitikmens zodyne...
Na tikiu, kad ateityje netingėsi rašyti normaliais lietuviškais rašmenimis
Kas link RF vs JL - tai aš asmeniškai nesu sutikęs gero JL stiprintuvo, RF esu ir ne vieną. RF deklaruojamą galingumą gali dauginti maždaug 1,3 - 1,5 priklausomai nuo modelio, gal būt nuo konkretaus ekzemplioriaus. Visų sutiktų dinamika puiki tiek subui tiek akustikai. Gana skaidrūs (šaižoki), tačiau groja agresyviai. Subtilumo daug nėra, tačiau daugumai jie tinka.
Nesakau, kad JL yra š..., tačiau jeigu yra pasirinkimas tarp JL ir RF ir klausia mano nuomonės, visada pirštu parodysiu į RF. Nieko asmeniško![]()
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Bookmarks