Agam trenkia saulei pakaitinusŽiūrint apie kokį čia statybinį šnekį, jei iš senukų, tai kaip tik labai lengva dirbt, tik labai jau greit atlimpa
![]()
Agam trenkia saulei pakaitinusŽiūrint apie kokį čia statybinį šnekį, jei iš senukų, tai kaip tik labai lengva dirbt, tik labai jau greit atlimpa
![]()
Na pačiam su STP neteko žaist, bet per seminarą pasakojo, kad lengvesnis, netrenkia, geriau prilimpa ir turi "tipo" geresnių garsui savybiųNa nėra taip, kad įlipi ir kvėpuot nėra kuom, tiesiog toks specifinis kvapas jaučiasi, o dėl senukų, tai man rods pas mane buvo naudotas lenkiškas, tai kai tik saulutė pakaitina taip ir atšoka jis.... nebent skyles tik aklijuot tinka, kurios su apšivke prisispaudžia
Yra šiaip dar soudaband bitumas, apie tą atsiliepimai neblogi, bet nesugebėjau jo nupirkt tai teko iš senių jamt
![]()
arba variantas, kam reikia pilnos izoliacijos, dėt į dugną arba arkas. Jei nėra daug litų galima į duris normalų dėt, o dugne kur daug ploto dėt iš seniųnei nuciuos nei ten dugne prikaitina smarkiai, kad smirdetu.
iš senių jin žiauriai plona, jau geriau be folgos imt iš dažų parduotuvių ir kaina ~50 lt už kvadratą![]()
Aš tai naudojau ši statybinį bitumą http://www.soudal.lt/product/view/id...soudaband-alu/
kimba tikrai gerai, net kaitint nereik, nuo 10m juostos atsirėžei tiek kiek reikia. Dėl kvapo tai kokias 2 savaitės jis buvo, o vėliau dingo. Kaina 3 kvadratai 100lt.
tai kad jin gaidiška kažkokia, plona. silpna, minkšta, o galu gale gerai saulei pakaitinus atšoka..buvau sau kažkada tokia stoga išklijavęs, užkaitino saulė ir vieną kart liuką atidarius prikibo visas brudas prie liuko. teko vėl antrą kart ardyt visą stoga liuka ir pns kad ismest
groja kaip iš kibiro
Bookmarks