nelabai aš įsivaizduoju kaip ten kas pas tave, bet turi groti garsiakalbis tau, o ne į tarp durų skardos ir apdailos, jei grotelės uždengs 1/3 garsiakalbio taip ir bus. Manau teks pjaustyti apdaila ir dėti groteles tas kurios bus komplekte su komponentais.
P.S. kreipkis pagalbos į instaliuotuojus, bus gera investicija į ateitį, vėliau tiesiog pakeisi pačius garsekalbius, o gal net gerai sumontavus nieko keisti nenorėsi ir sutaupysi kažkiek litų.
Oi ne, noriu viską pasidaryti pats, viską gyvenime darausi pats, mašiną tavrkausi kiek tai leidzia jėgos, i magą atmintį montuoju dabar(jau kažkas gaunas), snukį atitrauksiu ir panašiai... Nesiruošiu kažkam moketi pinigų už tai, ką galiu pasidaryti pats, tereikia žinoti kaip daryti, o va man tokios info tik ir tereikia. Ir čia ne dėl to, kad pinigėlių gaila, man pasitenkinimas savo darbo rezultatais viska atperka...
Abloškes supjaustyti nebėda, jei reikės, taip ir padarysiu, tik norisi pamatyti kieno nors toki projekta ir bus viskasŽiedų dar nedarau, neturiu komponentų, bo dar atsakymo negavau...
Moreliai 240, kaip dėvėti tai gana nemažai. Aš berods tokius prieš ~3 metus pirkau ir mokėjau ~320 už naujus.
Bookmarks