+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 48

Tema: Free'air.

Hybrid View

Aktyvus Irmantas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Dec 2007
    Vieta
    Kaunas
    Žinučių
    100

Pagal nutylėjimą

Senokai, apie porą mėnesių, kaip važinėju 'tolkos' visatonus sumontaves. Groja iki 50hz, bet pastarasias pora savaičių bandau verstis iki 70-80hz. Pridedu 'movie', galit pakomentuoti, kas padaryta ne taip, ka dar galima patobulinti. Stiprintuvas vis dar šlamštas, tad nevertinsiu labai skambesio, bet uz suba man tikrai geriau. O galios tikrai mažoka, galėtų būti ir daugiau.

http://www.youtube.com/watch?v=-StLk...=http%3A%2F%2F

Ekspertas tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka's Avatar
    Registracijos data
    Apr 2008
    Vieta
    KAUNAS
    Amžius
    45
    Žinučių
    1,503

Pagal nutylėjimą

Citata Irmantas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Senokai, apie porą mėnesių, kaip važinėju 'tolkos' visatonus sumontaves. Groja iki 50hz, bet pastarasias pora savaičių bandau verstis iki 70-80hz. Pridedu 'movie', galit pakomentuoti, kas padaryta ne taip, ka dar galima patobulinti. Stiprintuvas vis dar šlamštas, tad nevertinsiu labai skambesio, bet uz suba man tikrai geriau. O galios tikrai mažoka, galėtų būti ir daugiau.

http://www.youtube.com/watch?v=-StLk...=http%3A%2F%2F
    Gražiai padirbėta įsidėsi su laiku gerus 20cm priešbosius priekyje,ir visko užteks...

Registracijos data
    Dec 2007
    Vieta
    Kaunas
    Žinučių
    100

Pagal nutylėjimą

Citata tolka rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Gražiai padirbėta įsidėsi su laiku gerus 20cm priešbosius priekyje,ir visko užteks...
    Butent sito man ir truksta. Tada, visaton galės laisvai ir atiduodant man pakankamai reikiamos galios iki 50hz. Problemos su galia ir kyla, kai paleidi daugiau juostos, nebepajegia dirbti.
    Šiuo metu turiu išardęs fisher ft450 (20cm bosas), galvoju savaitgali, kuri tai, pabandyti su juo ką nors, laikinai, gal bus geriau uz ivolgos komponentą, kuris man visiškai priešbosio negroja. Projekto su fisher rimtai nevertinu, tiesiog ekspermentas.

Ekspertas tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka's Avatar
    Registracijos data
    Apr 2008
    Vieta
    KAUNAS
    Amžius
    45
    Žinučių
    1,503

Pagal nutylėjimą

atvažiuok sekmadienį į meet'ą,paklausysi kaip bg20 perdaryti duryse groja,gal patiks

Registracijos data
    Dec 2007
    Vieta
    Kaunas
    Žinučių
    100

Pagal nutylėjimą

atvažiuok sekmadienį į meet'ą,paklausysi kaip bg20 perdaryti duryse groja,gal patiks
    norečiau, bet negalėsiu. Man dabar klausimas vartosi, kokia juosta grojo Artūro vectroj (pavasario meet'e) bosai duryse ir kas ten per bosai aplamai.

Registracijos data
    Apr 2008
    Vieta
    KAUNAS
    Amžius
    45
    Žinučių
    1,503

Pagal nutylėjimą

Citata Irmantas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    norečiau, bet negalėsiu. Man dabar klausimas vartosi, kokia juosta grojo Artūro vectroj (pavasario meet'e) bosai duryse ir kas ten per bosai aplamai.
    tada dar buvo bg20 berods

Ekspertas omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    42
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

tada dar buvo bg20 berods
    ten įdomiai pas Artūrą su tais bg20 jis teigia, kad ten kitoki pas jį garsiakalbiai nors vizualiai tai tokie patys

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės