+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 11 iš 11

Tema: Kas geriau?

Hybrid View

Naujokas zigis is on a distinguished road
    Registracijos data
    Oct 2009
    Žinučių
    62

Pagal nutylėjimą

Atsiprasau,bet nenoriu kurti papildomos temos.
    Automobilio e46 universalo sistema sudaro pioneer avh 5950dvd, dls ur12,rf 1001bd,ms6a,audison vrx4.300. Priekines dureles esu pasiruoses,bet viska palikes originaliose vietose,jog 'skolintojai' neuzmatytu.
    Beda ta,kad salone truksta muzikos uzpildymo is uz nugaros. Db turiu nupirkes dar vienus ms6a komponentus. Ar kas nors pasikeistu jei juos(mid) sumontuociau i gala,o aukstadaznius i galiniu dureliu stoikes? ar cia tik niekam tikes sumanymas ir tiesiog reikia perdaryti prieki (pagaminti ant abloskiu podiumus ir sudvigubinti (mid) ).... Mano klausomiausia muzika Enigma,Enya,Depeche mode,Phil Collins ir t.t. Atsiprasau jei ka ne taip parasiau.

Savas ErnasGTD is on a distinguished road ErnasGTD's Avatar
    Registracijos data
    Aug 2006
    Vieta
    Alytus-Vilnius
    Žinučių
    571

Pagal nutylėjimą

Citata zigis rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Atsiprasau,bet nenoriu kurti papildomos temos.
    Automobilio e46 universalo sistema sudaro pioneer avh 5950dvd, dls ur12,rf 1001bd,ms6a,audison vrx4.300. Priekines dureles esu pasiruoses,bet viska palikes originaliose vietose,jog 'skolintojai' neuzmatytu.
    Beda ta,kad salone truksta muzikos uzpildymo is uz nugaros. Db turiu nupirkes dar vienus ms6a komponentus. Ar kas nors pasikeistu jei juos(mid) sumontuociau i gala,o aukstadaznius i galiniu dureliu stoikes? ar cia tik niekam tikes sumanymas ir tiesiog reikia perdaryti prieki (pagaminti ant abloskiu podiumus ir sudvigubinti (mid) ).... Mano klausomiausia muzika Enigma,Enya,Depeche mode,Phil Collins ir t.t. Atsiprasau jei ka ne taip parasiau.
    Pasidaryk gerus podiumus ir nereikės tau į galą nieko, būtų trijuostė sistema tai galėčiau pasiūlyt pigiai gerus podiumus į e46.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės