+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 28 iš 28

Tema: Pagelbėkit gaminant filtrą

Hybrid View

Ekspertas peris is on a distinguished road peris is on a distinguished road peris's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2008
    Vieta
    KAUNAS
    Amžius
    36
    Žinučių
    1,787

Pagal nutylėjimą

bet kokiu atveju garsas kentės aš su palyginus pigiom varžom pasižaidžiau ir daugiau nebenoriu matyt varžų. gal su gerom ir nesusigadina taip baisiai garsas. Įdomu būtų jei kas pasisakytų dėl geresnių varžų
    groja kaip iš kibiro

Aktyvus sobaka is on a distinguished road
    Registracijos data
    Nov 2006
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    50
    Žinučių
    178

Pagal nutylėjimą

Citata peris rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    bet kokiu atveju garsas kentės aš su palyginus pigiom varžom pasižaidžiau ir daugiau nebenoriu matyt varžų. gal su gerom ir nesusigadina taip baisiai garsas. Įdomu būtų jei kas pasisakytų dėl geresnių varžų
    Baisi realybė tokia, kad Lietuvoj geru turbūt net nėra pirkt , nes Visaton tikrai gadina garsa ir po visų žaidimų buvau pajunges biampingu tada ramu. O temos autoriui patarčiau pradėt nuo 6db filtro ,kuo mažiau brudo signalo kelyj, man tai buvo pasiteisine.

Savas darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2009
    Amžius
    41
    Žinučių
    579

Pagal nutylėjimą

Na su keramikiniai gal ir nieko turėtų būt, bent jau ant originalių filtrų garsas udarkytas bet ne tiek kad klausyt neįmanoma, tai neesant galimybės jungt biampingu ir teks naudoti varžas bet va kodėl būtent L-pad taip dažnai naudojamas jungimui tikrai norėtus sužinoti

Ekspertas peris is on a distinguished road peris is on a distinguished road peris's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2008
    Vieta
    KAUNAS
    Amžius
    36
    Žinučių
    1,787

Pagal nutylėjimą

kalbi apie šitas?
    groja kaip iš kibiro

Savas darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2009
    Amžius
    41
    Žinučių
    579

Pagal nutylėjimą

agam Įdomu kaip tokios su garsu reaguoja? http://www.welbornelabs.com/images/lynk2.jpg Kaina po 4 dolerius

Registracijos data
    Jan 2008
    Vieta
    KAUNAS
    Amžius
    36
    Žinučių
    1,787

Pagal nutylėjimą

tai apsaugok dieve nuo tų baltų varžų
    groja kaip iš kibiro

Registracijos data
    Jan 2009
    Amžius
    41
    Žinučių
    579

Pagal nutylėjimą

nu ką teks savo kailiu išbandyt, pasirinkimo tai nėr

Naujokas zirniukas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Sep 2009
    Amžius
    37
    Žinučių
    41

Pagal nutylėjimą

kas man arbatinukui paaiškins, kam filtre reikalingos varžos? na suprantu kondensatorius ir ritė kam reikalingi, o kam varžos reikalingos?

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės