Stop, stop, stop.
Iš kur tokie duomenys?! Jei jau taip, tada reikia nors max. output W (-tais) imti, o tai ~300W (iš paveikslėlio). Parinkinėti tokiu būdu laido storį neteisinga, nes MC Hammer'iai tau gali prirašyti tokių parametrų, o stovės vienas 20A saugiklis, kam tada toks storas laidas?!. Todėl žiūrim į saugiklių nominalą dauginam iš 15V (jai taip norit iš 14,4 V ) ir dabar galime žiūrėti į aukščiau pateikta lentelę. Laidas parenkamas ne mažesnio skersmens negu nurodyta lentelėje. Nes mums reikalingas toks laido storis, kuris galėtų stiprintuvui "teikti" input W, o tai yra daugiau negu max. output. W.
reikalavimai iš EMMA aš suklydau su watais, o saugiklis kiek paieškojęs radau, kad 20 A, tai išeina, kad Kenwood'as neužkėlė galios? ar tik ne pagal numatytus vatus tą saugiklį ir uždėjo?
reikalavimai iš EMMA aš suklydau su watais, o saugiklis kiek paieškojęs radau, kad 20 A, tai išeina, kad Kenwood'as neužkėlė galios? ar tik ne pagal numatytus vatus tą saugiklį ir uždėjo?
Darko prie kuo čia Kenwood'as? Aš 20A saugikli kaip pvz prie MC Hammer'io paėmiau.
АвтоЗвук - тяжелая форма заболевания аудиофилии, выражается в стремлении добиться идеального звучания автомобильной аудиосистемы. Лечению не поддается :smt023
АвтоЗвук - тяжелая форма заболевания аудиофилии, выражается в стремлении добиться идеального звучания автомобильной аудиосистемы. Лечению не поддается :smt023
Bookmarks