na taip, bet čia jau nuo pačio klausytojo skonio priklauso ar 2 ar 8 omus rinktis![]()
būtų galimybė rinktis tarp 2-4 omu, tai būt puiki, turint galvoje kad šitais režimais slash stiprintuvai dirba vienodai, tačiau ant 8 omu jau gali būti mažoka galios... iš 500/1![]()
Visi koncentruojasi į subą. Norint turėti gerą žemą dažnį, įpatingai kabriolete, reikalingas labai geras priešbosis. Nuo priešbosio 50% priklauso žemo kokybė. Likę 50% subas.Jei padarysi tik gerą subą tavo automobilis negros, o tik vešis paskui besivelkanį subą.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
geriausias variantas norint galios ir taupant vietą būtų 2x 8w7 ir jiems kabint 1000/1, žinoma jeigu leidžia finansai.Žinoma ir priešbosis labai daug ką duoda, tuomet pagalvok gal geriau vieną gerą 8-tuką ir gerus priešbosius priekyje.
o tai ka man siulytumet is geru priesbosiu priekyje ir prie ko juos jungti? Kazko speju kad ne ant 450/4v2?
kaip matau mėgsti klausyt agresyvesnę muziką, tai jeigu finansai leidžia patarčiau rs audio pro komponentus.Teko būtent tokį variantą klausyt jl 300/4 ir rs audio pro, na man tikrai patiko.
Turėdamas automoblį kokias dvi dienas projektuoju sistemą.Daugiausiai laiko suvalgo subo įspraudimas. Skaičiavimai ir garsiakalbio parinkimai.Tas būtų gerai, bet dėžė nesigauna kokios reikia, kitas didelis ir netelpa fiziškai ir t.t. Dažniausiai baigiasi tuo, kad imi mažo diametro ir spaudi iš jų kas gaunasi maksimaliai. Tačiau reikia įvertinti koks bus priešbosis. Taigi pirmiausiai turi teisingai pasidaryti priekį. Siūlyčiau arba sudvejintus šešioliktukus, arba dvidešimtuką, arba 6 ant 9 elipsinį priešbosį. Bet kokiu atveju teks operuoti duris. Tokius dalykus pasidaręs jau turėsi neblogą žemą ir subas tada tik papildys visą komplektą.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Na gerai, pasilieku prie 2x250/1v2. Tik dabar klausimas del komponentu man didziausias. Komponentam yra galimybe gauti stipra 450/4v2 uz 550Lt, o iki pilno JL komplekto truktu tik paciu JL komponentu. Kad ir gan pigiai gauciau, bet kas is to jei jie tikrai nekaip tegroja. Butu idomu isgirst kas yra isidejes juos ar bent klauses kaip jie skamba.
Bookmarks