šeip manau pabandyk frs ir susidarysi įspūdį,koks vaizdas gausis.tada ir tobulink.
Susiradau temą kur Artūras. S apie Foxtex'us kažką minėjo (jeigu čia apie tuos pačius), tai sakyčiau 2KHz kai apatinė riba man kiek aukštoka, mano priešbosis padūsta kur kas anksčiau![]()
šeip manau pabandyk frs ir susidarysi įspūdį,koks vaizdas gausis.tada ir tobulink.
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
Bet kada galėsi adatas namie pasigamint pvz.http://www.visaton.com/en/bauvorschl...ght/index.html
Ir man papasakosi kai groja![]()
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
scorpio - Vidurio apačia turi midbass'sas gerai sugroti,tad jei jis nebus pakankamai geras,viduriukas neišgelbės.Frs jautrumas yra 82,į tai irgi reikėtų atsižvelgti,jei sistema bus jungiama nuo 2 kanalų,jei reikia didesnio,bent 87db jautrumo yra frs8m.Realiai imk bet kokį automobilinį originalų popierinį garsiakalbį 10-8cm (blaupunkt ar GM,kartais rft būna,nokia)ir turėsi viduriuką,nesureikšmink paties garsiakalbio,svarbus jo apiforminimas ir kas jį igarsina,jei gerai neišpildysi negelbės joks garsiakalbis.Bet su trijuoste brendi į gilius vandenis,laukia daug vargo patikėksėkmės
Turiu naudotus Seas 10F-M, http://www.seas.no/images/stories/vi...h084_10f-m.pdf
Jei nori galiu duoti pasižaisti.
"Garso Harmonija" - Tikro Garso Namai Klaipėdoje
kad vandenys gilūs tai žinautiesiog priėjau tokį etapą, kad norint tobulinti savo dvijuostę tektų vos ne viską mesti lauk taigi renkuosi sąlyginai "pigesnį" varaintą su galimybe pasižaisti
sistema šiuo metu pas mane yra 5 kanalų (bi-ampingas), tokia ir žada kol kas likti (viduriuką su aukštais ant vieno stipriaus), gaila jokio aktyvaus filtro neturiu, būtų lengviau pasigauti vietą ties kurie reikia suleisti viduriuką su aukštadažniu
![]()
o kas dėl midbass'o tai konkrečiai netestavau, bet man toks vaizdas, kad jis ar tik ne nuo kokių 70-800hz pradeda pridusti šiek tiek
aišku labai didele dalimi dasideda paprasčiausias noras išmėginti ir patobulėti![]()
nu kol kas tendencija tokia: nusipirkti visaton'us, tada krepšį kondensatorių ir varžų, pora bonkių alaus ir apsigyventi automobilyje kuriam laikui![]()
Nepamiršk, kad pas tave dvidešimtukas, popierinis, jautrus priešbosis.Pasikeisk į mažesnį ir apsiverksi nuo Fostex paleisto nuo 500hz. Groja visa sistema ir gilinantis į vieną sudedamają turi žinoti kas darosi aplinkui. Yra harmonikos, prieskambiai ir t.t. kurie tildami daro įtaką bendram skambesiui.
"o kas dėl midbass'o tai konkrečiai netestavau, bet man toks vaizdas, kad jis ar tik ne nuo kokių 70-800hz pradeda pridusti šiek tiek"
Nežinau koks turi būti dyžio priešbosis, kad dustų tokiame dažnyje.Problema visai kitur. Naudoju dvidešimtukus ir drąsiai jungiu aukštadažnį prie 5khz ir jokio dusimo. Žinoma garsiakalbius reikia parinkti.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Dar ne... Nes visai neseniai frezavom skyles (su konusais)
P.S. Nors rezultatai, irgi domina...
būtinai parašyk kai įvyks perklausa![]()
Bookmarks