+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 27 iš 27

Tema: kas Lietuvoje gali kokybiskai surinkti lempini stiprintuva?

Hybrid View

Fuksas leon is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jan 2010
    Žinučių
    4

Pagal nutylėjimą

Sveiki as apsales kaip cia Jus gryztat i mano metu praeiti , Vakuminiu prietaisu schemas stiprintuvukus , paaiskinkit kas Jus tai paskatino gryzti prie lempines aparaturos . Ir kiek matau visus domina tik vientakciais galiniais isejimais . Ar
    galit man trumpai paaiskinti kodel vientakciai ir dar galas triodiniame rezime?

Super Moderatorius Gincė is on a distinguished road Gincė is on a distinguished road Gincė's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2004
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    49
    Žinučių
    1,939

Pagal nutylėjimą

visi kiti irgi apšalo , kaip po tiek laiko praleisto prie shemų beri čia savo žinių perliukus ir nieko gero į temą nepasakai ,o tik prikeli mamutų amžiaus temas ...
    Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus

Savas spydas will become famous soon enough spydas will become famous soon enough spydas will become famous soon enough spydas will become famous soon enough
    Registracijos data
    May 2004
    Amžius
    49
    Žinučių
    803

Pagal nutylėjimą

Citata leon rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Sveiki as apsales kaip cia Jus gryztat i mano metu praeiti , Vakuminiu prietaisu schemas stiprintuvukus , paaiskinkit kas Jus tai paskatino gryzti prie lempines aparaturos . Ir kiek matau visus domina tik vientakciais galiniais isejimais . Ar
    galit man trumpai paaiskinti kodel vientakciai ir dar galas triodiniame rezime?
    Žinok dar ir patefonai su plokštelėm čia pagarboj yra ir ne todėl, kad išmest gaila
    Jau visiškas OT gavosi.
    The only brand I can not stand is a music that I hear.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės