+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 31

Tema: Nakamichi cd-35z,atsiliepimai

Hybrid View

Jaunius eaux is an unknown quantity at this point eaux's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2010
    Amžius
    43
    Žinučių
    19

Pagal nutylėjimą

Zodziu,pasijungsiu ir paklausysiu pats:-) (nes tos nuomones kitu priveda prie to,kad reikia klausytis tik saves) kaip man pradedanciam megejui o neprofesionalui nebus jis ir toks blogas .SIstema mano irgi kukli: Morel elipses,prieki Hertz komponentai,vokiskas subas nezinomu pavadinimu ,du stiprintuvai AUDIOQUEEST ir AXTON... P.s. O tobulintis niekada nevelu.
    DEkui tiems zmonems,uz taktiskuma

Blokuotas už kloną eXtreme is on a distinguished road eXtreme is on a distinguished road
    Registracijos data
    May 2005
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    46
    Žinučių
    379

Pagal nutylėjimą

Citata eaux rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Zodziu,pasijungsiu ir paklausysiu pats:-) (nes tos nuomones kitu priveda prie to,kad reikia klausytis tik saves) kaip man pradedanciam megejui o neprofesionalui nebus jis ir toks blogas .SIstema mano irgi kukli: Morel elipses,prieki Hertz komponentai,vokiskas subas nezinomu pavadinimu ,du stiprintuvai AUDIOQUEEST ir AXTON... P.s. O tobulintis niekada nevelu.
    DEkui tiems zmonems,uz taktiskuma
    Jokio skirtumo kas ką mano. Svarbiausia ką mano tavo ausys. Nėra blogų grų daiktų. yra sugebjimas panaudot jų gerasas puses arba ne. Galima ir iš visiško š išspaust labai daug galima ir iš visiško hi end padaryt šlamšą. puse ant pusės lemia sistemos tesingas instaiavimas, bet tai neriškia kad tau paskys kažkas kaip instaliuot, turi pats atrast savo ausim teisngiausia sitemos instaliavima,ir sitemos daliu suderinamumą.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės