tai kad tu paklaust žmoniškai nemoki, nekalbu apie elementarų bendravimą su žmonėmis forume
tai kad tu paklaust žmoniškai nemoki, nekalbu apie elementarų bendravimą su žmonėmis forume
groja kaip iš kibiro
Gal neskaitei pirmos mano žinutes? Kur ten kas jums ponaiti neaišku? Kur aš ten ką netaip pasakiau ar įžeidžiau?
Vėliau išsirutulioję pykčiai nėra bereikalo, bet gal kai kur viena ar kitą žodelį vertėjo man pasilaikyti, dabar jau šaukštai po pietų.
Nu bet esmė tokia, kad ši tema būtų labai gera, jei kas nors iš melomanų padarytų 5min testą ir parašytų kaip yra iš tikrųjų, vietoj to, kad kartoti ta pati per ta pati visose temose, net nebandžius :/
Atvažiuok savaitgalį į meet'ą. Paaiškinsiu kaip informatikui kuom skirias originalus įrašas nuo nukopijuotų CD, USB ir t.t. Čia nesinori teršt temos.
Kas liečia kopijavimus,jei naudodamas tinkamą programinę įrangą (tarkit Exact copy) ir padaręs 100 procentų vaw kopiją,galiu ją groti iš skaitmeninės laikmenos be jokio kokybės nuostolio jei grotuvas aukšto lygio,anaiptol,cd skaitymas turi daug daugiau trūkumų nei tiesioginis vaw grojimas ir skaimeninės laikmenos.
Atsivežkit laptopą i meet'ą su savo mėgiamų įrašų kopijomis,galėsiu pademonstruoti kaip kokybiškai galima groti be cd![]()
Bookmarks