+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 29 iš 29

Tema: Rainbow Hammer"12 deze

Hybrid View

Aktyvus edga1986i is on a distinguished road edga1986i's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2009
    Vieta
    Prienai
    Amžius
    38
    Žinučių
    112

Pagal nutylėjimą

pas mane nikelis dengtas apie 6cm skersmens issokimas aplink vedinimo anga magnete ant kurio parasyta Hammer 12,ir magnetas aptrauktas guma,difuzorius minkstas ir lengvas

kur norejau pirkt is autogido pas ta baxura buvo blizgantis magnetas ir kaikurios korpuso detales dar,jokios gumos ant magneto,ar zenklo kad ji detusi,difuzorius lygus ir kietas

man atrodo kad pas tave dar kitoks turetu but tada,tad parametrai irgi turetu skirtis

beje autogide yra is klaipedos hammeris irgi atrodo su grubletu difuzorium,reiktu kada paziuret jeigu dar neparduotas,gal ten dar kitoks
    Get Low

Naujokas shnipiz is on a distinguished road
    Registracijos data
    Dec 2009
    Amžius
    37
    Žinučių
    87

Pagal nutylėjimą

Citata edga1986i rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    pas mane nikelis dengtas apie 6cm skersmens issokimas aplink vedinimo anga magnete ant kurio parasyta Hammer 12,ir magnetas aptrauktas guma,difuzorius minkstas ir lengvas

kur norejau pirkt is autogido pas ta baxura buvo blizgantis magnetas ir kaikurios korpuso detales dar,jokios gumos ant magneto,ar zenklo kad ji detusi,difuzorius lygus ir kietas

man atrodo kad pas tave dar kitoks turetu but tada,tad parametrai irgi turetu skirtis

beje autogide yra is klaipedos hammeris irgi atrodo su grubletu difuzorium,reiktu kada paziuret jeigu dar neparduotas,gal ten dar kitoks
    aš manau kad autogide kur matei, tai ten ta guma nuimta buvo ir tiek, toks pats kaip mano turėtu būti... gal zinai parametrus tikslesnius šitokio garsiakalbio su lygiu paviršiumi?

Aktyvus edga1986i is on a distinguished road edga1986i's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2009
    Vieta
    Prienai
    Amžius
    38
    Žinučių
    112

Pagal nutylėjimą

Citata shnipiz rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    aš manau kad autogide kur matei, tai ten ta guma nuimta buvo ir tiek, toks pats kaip mano turėtu būti... gal zinai parametrus tikslesnius šitokio garsiakalbio su lygiu paviršiumi?
    pagrindinius parasiau 1 puslapi,jeigu tas butent,beje senasis hammeris geriau groja ir nebijo watu ir mazesnes dezes reikalauja,naujas greit uzkaista su sava kw m2000 pavaikiau dugnais sena hameri,nieko nebuvo,magnetas vos apsilo o sita pavaikius minute dugnu kai tikrinau pries keisdamas,ant magneto kiausini kept galejai,daugiau net neleidau
    Get Low

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės