subo instrukcijoje turėtų būti aiškiai surašyta kas kur kaip ir kodėl. Beje, prašom savo mintis reikšti taisyklinga lietuviška kalba.
Sveiki, turiu suba su stiprintuvu (integruotu), audioaparaturoje esu naujokas, tad pasakykit kaip reikia jungti suba, kokius laidus pirkti, ka kur vesti ir pan...
V.A.
subo instrukcijoje turėtų būti aiškiai surašyta kas kur kaip ir kodėl. Beje, prašom savo mintis reikšti taisyklinga lietuviška kalba.
"Garso Harmonija" - Tikro Garso Namai Klaipėdoje
Na, kad as sneku kaip ir tamsta. Subas yra pirktas ne is parduotuves, todel jokiu instrukciju neturiu. Gal kas padesit?
Gal ir šneki kaip tamsta, bet bent jau mintis savo dėstai švepluodamas. Jei vis dar nesupratai, turiu omenyje ąčęėįšųūž... čia taip priimta ir reikalaujama. Arba sutinki su šios bendruomenės taisyklėmis arba palieki ją ramybėje
O dėl instrukcijos, tai google visagalis. Ten tikrai manau rasi savo daikto instrukciją. Galiu šiek tiek pasufleruoti, tau reikės pliuso nuo akumo (20-35 kv.mm), tokio pačio storio minuso, kuris pritvirtintas prie kėbulo arba akumo minuso. Remote laidelio nuo mago iki subo stiprintuvo ir linijinių laidų (paduoti signalą nuo mago iki stipriako). Būna linijinių prie kurių būna pritvirtintas ir remote laidelis.
tu taisykles pasiskaitinėk ir suprasi ka jazzas norėjo tau pasakyti![]()
žinant, kad pas visus apetitas kyla bevalgant, t.y. po kažkiek laiko trūks žemo mašinoje, tai ir siūliau iškart tokio storio laidelio.
p.s. turiu ir aš įtarimą, jog ten muselę kažkur skraido, o gal ir vibe Blackdeath ar pan., uh galingai atrodo
Galit gal tiksliau pasakyti ką prie ko jungti, t.y. kaip laidus išvedžioti?
Aš viską turiu, reikia tik laidus nusipirkti. Beje subas su integruotu stiprintuvu. 1000w
Taigi Jazzas tau atsakė ko reikia. Kaip žinia pliusinis laidas nuo akumo pliuso jungiasi prie pliusinio stiprintuvo kontakto, o minusinis prie minuso. Linijinių tulpių kitur ir neprijungsi kaip tik prie tulpinių lizdų, o remote laidelis nuo mago mėlyno laidelio į stiptintumo REM.
Subas fli. O kokia funkcija atlieka "remote"?
užteks tų pačių![]()
matai rinkdamas laido storį aš visados remiuosi tam tokia prielaida: jeigu žmogus renkasi tokį daiktą matosi, kad kokybinė pusė absoliučiai nesvarbi yra. tokiu atveju ir srovės trūkumas nebus girdimas (kai kurie žmonės tokiems individams stiprintuvus pamaitino 8kv laidais, ir laksto ir bumsi jei sau laimingi, ir žemo duoda tiek, kad net švieos prigęsta
juolab, kad vedžioti laidus, tavo minimų 35kv storio, kainuos daugiau negu tas jo bumsikas, (nekalbant jau apie, tai, kad terminalai stiprintuve per maži bus, užsidegs dar)![]()
Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...
o jei prigęsta šviesos reiškia jau galinga aparatūra įsidėjęs bachūras ir 3,5 respect'o balų galima jam duoti jau![]()
O kokio tipo laidų man reiks i akumą ir į magą nuo kalonėlės?
Gal kokį gamintoją rekomenduosit ir preliminarias kainas pasakysit.
Sviki. As turiu 1kW suba (2 dinamikus po 500W), 960W stiprintuva (viskas TOXIC firmos), magnetola JVC (su subo valdimu), bet near pajungtas kondensatorius (nemoku jo pajungti). Kai garsinu iki 25 viskas veikia pukei. O kai garsinu virs 25 pasmane subas atsijungia ir kol neperkraunu subo (turiu pasidates jungiki salone kur eina mazas laidelis prienlinijiniu). Gal kasnors buvo susidures su tokia problem air galetu pagelbet? Buciau labia dekingas.
čia nėra jokios problemos, tiesiog sudirba stiprintuvo apsauga nuo perkrovos kai nesudirbs turėsi degėsių krūvą, prasti tavo bosai ir stiprintuvai, labai prasti
tai gal pirkti nori?ir nejaugi subas Toxic firmos Š vertas? gal nusipirkus normalų stiprintuvą viskas gerai bus? ir klausimas ne šiai temai, labai trumpai gal galyt pasakyt kokie stereotipai apie firmas: Boshmann, Hertz, Crunch, Ground Zero ir Magnat. Busiu dėkingas. ir "sorry" už naujoko klaidas
![]()
Ne nenoriu, turiu jau gerą subą, kurio visiškai nesinori keisti, nu nebent neturėdamas kur pinigų kišti gal ir pasikeisčiau į kokį hi-end'ą.
Galiu ir trečią kartą pakartoti (kuris jau nemeluoja, nors galėsiu ir ketvirtą kartą, kuris jau garantuoja, čia pagal senovės lietuvių liaudies patarlę).
Asmeniškai aš iš tavo išvardintu firmų iškart mesčiau lauk Boshmann ir Magnat. Likusieji išvardinti šiaip ne mano skonio
Imk klasikinį variantą, t.y. JL Audio ir neapsiriksi![]()
Na tose kitose firmose aš nerandu kokybiško grojimo, slėgio gal jie ir turi . Bet muzikos nelabai. Šiaip čia gero garso, t.y. labiau SQ (Sound Quality) garso forumas. Čia dažniausiai nekalbama apie slėgį, kuris drasko kepenis ir ausų būgnelius. Čia stengiamasi diskutuoti (ar bent jau atsakinėti į klausimus) apie kokybiška muzikos atkūrimą automobilyje. Čia niekas nei vatų, nei garsiakalbių kiekybės nesigainioja. Taip kad, kas vienam gerai kitam "nivalyt"![]()
Bookmarks