+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 78

Tema: Patarkit.

Hybrid View

Naujokas zigis is on a distinguished road
    Registracijos data
    Oct 2009
    Žinučių
    62

Pagal nutylėjimą

Pas mano bmw 740d stovi 150a generatorius(stock),bet sistemoje užkurus visad palaiko 13,6-13,8v. Aukščiau nepakyla.

Super Moderatorius Gincė is on a distinguished road Gincė is on a distinguished road Gincė's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2004
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    49
    Žinučių
    1,939

Pagal nutylėjimą

tai vat ,kad nuo gamintojo ta įtampa priklauso ... jei daugiau 13.8 nekyla ,tai reiškiasi ,kad taip paprastai ir nepakelsi - kita vertus ,gal tuos 13.8 palaiko labai stabiliai ir net labai apkraunant sistemą ??? pas mane 90 A generatorius ,nieko viduriuose nekeista ,paprastas akūmas ,bet įtampa iki 14.7 - 14.8 V vaikšto ir kiek teko domėtis fordams tai laikoma normos ribose
    Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus

Naujokas Imbocilas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jan 2011
    Žinučių
    95

Pagal nutylėjimą

Citata zigis rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Pas mano bmw 740d stovi 150a generatorius(stock),bet sistemoje užkurus visad palaiko 13,6-13,8v. Aukščiau nepakyla.
    As nematavęs savo tai negaliu pasakyt įtampos ir nežinau kolkas kas per generatorius pas mane. Va rytoi išsiaiškinsiu. Kiek pamenu BMW turi didely akuma ir kaip matau galingą generatorių tai ir ir nenustebinai kad pas tave nėra bedų su maitinimu. Ypač kai dar akumas gale, šale stiprintuvo.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės