+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 31

Tema: Klausimas del subo pajungimo

Hybrid View

Jaunius Aleksej is on a distinguished road
    Registracijos data
    Apr 2011
    Žinučių
    27

Pagal nutylėjimą

Citata Jazzas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Ne nenoriu, turiu jau gerą subą, kurio visiškai nesinori keisti, nu nebent neturėdamas kur pinigų kišti gal ir pasikeisčiau į kokį hi-end'ą.
    Galiu ir trečią kartą pakartoti (kuris jau nemeluoja, nors galėsiu ir ketvirtą kartą, kuris jau garantuoja , čia pagal senovės lietuvių liaudies patarlę).
    Asmeniškai aš iš tavo išvardintu firmų iškart mesčiau lauk Boshmann ir Magnat. Likusieji išvardinti šiaip ne mano skonio
    Imk klasikinį variantą, t.y. JL Audio ir neapsiriksi
    JL kainikės šiek tiek kandžiojasi ir garantuojantis klausimas : tau kitos firmos šiaip ne prie širdies ar jų kokybė, kaip jau mano "pagirto" Toxic?

Kurčias Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2007
    Vieta
    Marijampolė
    Amžius
    40
    Žinučių
    2,678

Pagal nutylėjimą

Citata Aleksej rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    JL kainikės šiek tiek kandžiojasi ir garantuojantis klausimas : tau kitos firmos šiaip ne prie širdies ar jų kokybė, kaip jau mano "pagirto" Toxic?
    šiaip firmų sąrašo dugne būtų firmos: Denver, McHammer, Toxic, Megakick, Boshmann

neblogas daiktas už gana prieinamą kainą būtų kad ir pvz Ground Zero ar tarkime Rockford Fosgate
    Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės