Ačiū, Kykai, už išsamu aprašymą, dabar man viskas aišku kodėl prieš tai rašei viska. Taip kad atsiprašau jei tave įžeidžiau ar sugadinau tau nuotaika. Tada pats kai rašiau buvau nelabai kokios nuotaikos, taip kad atsiprašau.
Dabar norėčiau, kad kas nors patartu koki Maga reikėtu žiūrėt, nes kaip supratau Alpine iDA-X311 yra nieko vertas ir į ji yra pinigu išmetimas (tik niekur neradau kas šiai magei būtu blogai nei užsienio forumuose nei šitam forume, bet jeigu sakot, kad blogas tai patikėsiu), aišku jis bus šimta kartu geresnis už ta kur dabar stovi kasetine org mage, bet nieko vertos prekės tai nesinori . Tai gal kas pasiūlytu iš patirties kuris magas tikrai geras. Galiu sau leist maga Max iki 800LT tik naujus. Alpine ar Pioneer, kuri firma geresne net nežinau, jeigu galit pasiūlykit. Iš alpine radau ALPINE CDE-9882RI, ALPINE CDE-126BT , ALPINE CDE-9880R, ALPINE CDE-125BT, ALPINE IDA-X311 pagal kaina ir kokybe kuris geriausias????
Nusibodo radijo vien klausytis, norisi pasileist savo dainas ir kad butu galingesnis bosas ir taip neperdaug aukštu sunku paaiškint iš tikro.
Žadu daryt priekiniu durelių vibro ir garso izoliacija tik neapsisprendžiau daline ar pilna priekiniu durelių vibro/garso izoliacija, bet ko gero sutiksit kad geriau yra pasidaryt pilna.
Kai pasidarysiu garso vibro izoliacija durelių ir aftermarket maga įsigysiu pagal idėja turėtu pagerėt kažkiek labai labai nežymiai ir originalių kolonėlių bosas. O jei įsidėsiu komponentinius naujus ar bus geriau už OEM ar tenkins mane nežinau, bet turbūt geriau grotu nei dabartines, aišku stebuklu nesitikiu, bet geresnio rezultato negu dabar yra tai norėtųsi tikėt, kad bus.
Maksimali suma šiam malonumui iki 1500lt tam kartui neskaičiuojant priekiniu durelių izoliacijos.
Bookmarks