Ne. Jei nori realaus pagerėjimo - reikia rimčiau investuoti tiek į stipreką tiek galbūt ir į subą.
Sveiki turiu žemadažnį 250w rms 92db 12" įmontuotą į nedidelę uždaro tipo dėžę. Kolkas jį maitina Pioneer gm x424 stiprintuvas:
Continuous Power (20Hz-20kHz, 0.08% THD)
4 ch: (4 Ohm) 30Wx4
4 ch: (2 Ohm) 35Wx4
2 ch: (4 Ohm) 70Wx2
Frequency Response: 10Hz - 50kHz (0,-1dB)
Total Harmonic Distortion: 0.008% (1kHz, 4 Ohm)
Signal-to-Noise Ratio: 108dB (IHF-A Weighted, at 1kHz).
Šis stiprintuvas mano manymų šiektiek per silpnas mano žemadažniui. Ar verta jį keisti į Blaupunkt GTA 270 SF arba Ground Zero GZIA 2075 HPX?
Blaupunkt GTA 270 SF:
RMS power 4 ohms
2 x 70 watts / 1 x 200 watts
Frequency range
10 – 30,000 Hz
Stability
2 ohms
Signal/noise ratio
> 92 dB/A
Gain adjust
0.1 – 8 volts
Low pass
50 – 250 Hz
High pass
80 Hz
Ground Zero GZIA 2075 HPX:
2x60 W Rms/ 4 Ohm
2x75 W Rms/ 2 Ohm
1x200 W Rms/ 4 Ohm
Varža 4, 2 ohm
Kanalų skaičius 2/1
Dažninė reakcija 5 Hz - 30kHz
Filtrai HPF/LPF
Ne. Jei nori realaus pagerėjimo - reikia rimčiau investuoti tiek į stipreką tiek galbūt ir į subą.
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
O gal turit pasiūlyti prie šio subo duomenų kažką ? iki 500lt
Kol kas tai jokių duomenų nematau. Tie skaičiai nieko nesako. Modelį nurodyk....
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
Taigi, kad nekurti naujos temos rašau čia pat. Iškeičiau Pioneer gm x424 stiprintuvą į dvikanalį Blaupunkt GTA 270 SF ir rezultatu buvau labai patenkintas, nes skirtumas labai aiškus. Tačiau prieš keletą dienų pradėjo kamuoti problemos. Iš pradžių pajungus stiprintuvą viskas grojo sklandžiai ir gerai, niekad clipams mirgsint nekankinau. Tačiau šiuo metu kai pagarsini šiektiek daugiau kiekviena kartą subumsint power lemputė išsijunginėja ir vėl įsijunginėja to pasekoje prarandamas garsas iš pajungto subo. Pora savaičių važinėjausi su šiuo stiprintuvu ir panašių problemų nebuvo. Viskas prasidėjo nuo to, kai paleidus garsiai pradėdavo gesti stiprintuvas, o dabar tik visai tyliai grojant veikia. Visa kita elektronika mašina dirba gerai, ryte mašina vedasi gerai ir šviesos neblykčioja, kondicionierius ir šildytuvas taip pat negrybauja. Tad kokia problema galėtų būti? Ir nuo ko pradėti tikrinti?
gal laidai plonesni nei plaukas, tai išsijungia paprašius per daug srovės
groja kaip iš kibiro
Laidai yra specealūs pirkti būtent stiprintuvo pajungimui ir tikrai ne ploni, rinkausi iš storesnių. Yra saugiklis šalia akumo pajungiant prieš laido galą. Bet ankščiau tokios problemos nebuvo, tai nemanau, kad laidas tapo per plonas.
O galbūt akumuliatorius jau eina į pabaigą ?
man kartą buvo toks kuriozas, kad jungdamas sistemą netyčia susvilinau saugiklį, esantį ant pliuso laido, bet čia tik istorijos pradzia. net nežinojau, kad jis susvilęs. pajungiau stiprintuvą, groja žemadažnis iki pirmo stipresnio bumtelejimo, draugelį pasiunčiau pažiūrėt po kapotu ar saugiklis sveikas, pasake, kad sveikas, tai ir patikėjau juo, stiprintuvą ir meistrams nešiau ir tt, tipo "pataisė", bet kai vėl pajungiau - žiuriu tas pats, tik poto daejo pačiam patikrint saugiklį, akurat sudegęs, taip kad tokia nesamonė buvo, stiprintuvas gaudavo kažkiek įtampos nuo mago remote laido ir veikdavo kaip leisgyvispirmas tavo žingsnis būtų patikrint visus laidų sujungimus, gal saugiklis, gal masė bloga, jei ne, tai gausi nešt blaupunktą meistrams
Drx 9255 ; scanspeak d3804, rs audio spl --> audiosystem twister f4 260; jl audio 10w3v3 --> U-Dimension u-pro 1k.1xd|
Deja man taip pat geras kuriozas. Nuvežiau meistruj sako subas pasvilęs ir nukritus varža mesk lauk dėk kitą dėl to stiprekas ir meta klaida. Įdėjau naują žemadažnį garsiakalbį viskas gerai![]()
Bookmarks