Jei instaliacijos laidai tikrai tvarkingi - gali būti toks atvėjis kai ateina į grotuva "triukšminga" žemė , aš pabandyčiau eksperimentui :
1. atjungti Radijos Antenos kabelį (man padėjo).
2. Su multimetru patikrinti Pioneeriaus lineiku žemė , kiek vienos poros !!! (buna vienas kitas trumpiklis pramuštas grotuvo viduje).
3. Grotuvui prie korpuso prisukti maksimaliai trumpą (10-20mm2) minusą kitą galą prie kebulo.
4. Lineikoms naudoti "suktos poros" gerą firminį kabelį.
5. Jei niekas nepadėjo - perki stiprintuvą su BALANSINIAIS ĮĖJIMAIS![]()
p.s. pats su "zyzimais" kovojau ~2metus, dabar ramu.
Nam žemė nepabėgus nuo magės - dvi turiu tokias pačias, abi pirktos naujos (viena mano, kita švogerio) ir abi pas mane tokios "dainuojančios".
Radau laidus bežiūrėdamas "magijos", visas maitinimas mago pajungtas nuo spyneles. Ir geltonas ir raudonas laidas stovi nuo ten.
Taigi vėlgi, tiesioginis laidas nuo akumo paduodant pliusą ir minusą, kabinant ant jo 10A saugiklį ar yra galimybe kad išspres mano problemas? Ar tuoj reikes mastyt tokią magiją kaip "maitinimo filtras" ?
Last edited by firebug; 2011-10-24 at 12:14 PM.
netikiu, kad padės tau koks filtras, įsidėk pabandymui kitos firmos grotuvą, jei pigios klasės iš naujų pioneer tai ten konkretus šlamštas
Ne. Dėja seni blaupunktai.
Pionieriaus skambesys nepatinka. Blaupunkto šiaip irgiTaigi vistiek galiausiai alpina atsiguls
Dabar po biški gaminasi namie CD iš flacu.
P.S. Redaguoju į LT kalba nes įspėjimus kelis gavau![]()
Bookmarks