+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 13 iš 13

Tema: jūsų nuomone apie šia aparaturą :)

Hybrid View

Ekspertas omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    42
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

į b3 tikrai už tą pačią kainą niekas nemontuos 16-tukų, nes duryse ten nieko nebūna originaliai

Kurčias Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2007
    Vieta
    Marijampolė
    Amžius
    41
    Žinučių
    2,678

Pagal nutylėjimą

Citata omsonass rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    į b3 tikrai už tą pačią kainą niekas nemontuos 16-tukų, nes duryse ten nieko nebūna originaliai
    o ką? tegul pareikalauja, patys prisižadėjo tai tegul ir 3.14sasi, o tu turėsi pigiai padarytą instaliaciją
    Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...

Naujokas Andrius111 is on a distinguished road
    Registracijos data
    May 2011
    Amžius
    37
    Žinučių
    94

Pagal nutylėjimą

Na aš pats turiu DLS B6A į priekį susimontavęs. Na šeip tai patenkintas, pirma mano instaliacija, pirmos klaidos pirma patirtis
    B6A labai priešbosis man patiko, na su aukštadažniais tai galėtu būt ir geresnė situacija... Na bet nors ausies nerėžia
    Tiesa pas mane buvo vietos 16-tukam, bet viską reikėjo perdaryt, padariau žiedus išklijavau viską bitumu, garso izoliaciją padariau. Ir ant galinės sėdynės visai normaliai, tai gal kaip ir nereikia į galą kalonėlių. Tegul už galines kalonėles, tau geriau duris gerai paruošia.

Savas egixx is on a distinguished road
    Registracijos data
    Sep 2006
    Vieta
    Raseiniai
    Amžius
    36
    Žinučių
    403

Pagal nutylėjimą

Citata Black Scorpio rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    o ką? tegul pareikalauja, patys prisižadėjo tai tegul ir 3.14sasi, o tu turėsi pigiai padarytą instaliaciją
    Atsakys, kad neapsiima ir tiek žinučių Įtariu čia labiau galioja golfam ir pasatam su tinkamom standartinėm vietom

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės