+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 120

Tema: Seat Leon Garso Tobulinimas

Hybrid View

Savas Liveris is on a distinguished road Liveris is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jun 2005
    Vieta
    Siauliai
    Amžius
    45
    Žinučių
    853

Pagal nutylėjimą

Tai imi testerį dedi prie stiprintuvo + ir -, jugni muziką kiek jau leidžia pagal ausis ir žiuri kiek turi įtampos. paskui dedi testerį prie akumo ir žiuri koks skirtumas tarp rodmenų. O toliau jau bandysim patart.
    Mano nuomone perploni laidai ir akumas slabnokas.

Užsidėk pakrovėją ant akumo ir tada bandyk paklausyt muzikos, ar bus skirtumas?

Savas JLsystem is on a distinguished road JLsystem's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2008
    Žinučių
    310

Pagal nutylėjimą

Citata Liveris rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Tai imi testerį dedi prie stiprintuvo + ir -, jugni muziką kiek jau leidžia pagal ausis ir žiuri kiek turi įtampos. paskui dedi testerį prie akumo ir žiuri koks skirtumas tarp rodmenų. O toliau jau bandysim patart.
    Mano nuomone perploni laidai ir akumas slabnokas.

Užsidėk pakrovėją ant akumo ir tada bandyk paklausyt muzikos, ar bus skirtumas?
    Perskaityk kokį vėja čia parašei. Jei matuoji įtampos kritimą, tai ir matuok įtampos kritmą ant laido, o ne įtampas prieky ir poto gale. kur tokio matavimo paklaidą begalinė. Aišku nemanau, kad kas suprato ka aš čia parasiau, bet 9kl kurse jau tokius dalykus mokino.

Imi testri ir vieną jo gala dedi prie Pliuso ant klėmos. o kita prie pliuso ant stiprintuvo. paleidi muziką ir matai TIKRAJI įtampos kritimą ant tos grandinės dalies. poto taip pat padarai su minusu. Jei itampos kritimas yra didesnis kaip +-0,3V sistemą turi problemų.

Matuoti reik su Multimetru išsirinkus pastovios itmapos rėžimą. Geriausia matuoti naudojant sinusini garsini signalą.
    867I97849 skype JULEZAZ

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės