Su tiek pinigu, geriau nieko nepradėti daryti.
Sveiki, turbut esat girdeje jog bmw e46 prasta originali garso aparatura, todel noriu daugiau zemu dazniu. Praskaiciau praieskojau ir nieko konkretaus apie zemu dazniu garsiakalbius ir stiprintuvus neradau. Ka patartumet deti iki 500lt kad butu kokybe ne vien kalimas(ogal per maza kaina)? Beje galvoju suba apie 250W rms ir deti i bagazine(nors neisivaizduoju kokio galingumo pakaktu). Ziurejau yra pigus magnat subai, bet yra ir brangiu jl ar audio .
Laukiu visu nuomoniu. Dekingas
Su tiek pinigu, geriau nieko nepradėti daryti.
Kažkada ir aš pradžioi rašiau patarimu su panašia suma ka galiu susidėti. Tai ir aš galiu pasakyti kaip ir man sakė, ir kitiem sakau, su tavo 500lt nieko nepadarysi. Tau išeis tik vienas daiktas - magiukas,subas,stepras arba priekinės kolonkės. Tad taupyk keleta tūkstantėlių ir tada kažką derink. Man perkant suba+dėžė,stepras magas 2200lt išėjo, o kur dar priekis. Subas jl audio buvo,magas alpine,stepras steg. Dabar keisiu systema kita, bet vėlgi priekio nebus. Subas+dėžė,stepras,magiukas,laidai maitinimio nauji 2800lt(bet čia norvegijoi viskas dabar vyksta). Bet aišku galima ir paprastesnius daiktus pirkti. Bet geriau tikrai pataupyk o ne magnatus pirkti ar boshmanus.![]()
už šia suma geriau pasidaryk garso izoliaciją papildomą tai bent nauda bus
zaibas teisingai sako geriau izoliacija pasidaryk bus nauda ir nebereikės nieko ardyti. O kai sutaupysi pora štukių tada galėsi susidėti kažką nereikės ardyti daryti įzoliacijos.![]()
O yra kategorija žmonių kurie Maximoj prie išėjimo renkasi dėžėje vakarykštes bulkutes, dėvėtų rūbų parduotuvėse perkasi apatinius, kojines. Padangas susirenka prie konteinerių, buities reikmenis - iš naudotų nes pigiau ir t.t.
Čia jau kaip kam pagal norus ir galimybes.
Pamastymui irgi pats tas...
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
Tai man dabar paaiskink, kaip zmones perka stiprintuvus uz 400lt cia devetus, neva kokybiskus ir t.t.. (aukstos klases) jei nauji jie kainuoja nuo 300lt perkant ne lietuvoje ?
Čia tik Jums, mėsos pakaitalų valgytojams, šiukšles tampa aukšta klase, užmokėjus už jas kažkokį kiekį pinigų.
P.S. Vilmantai, nesuprantu tokio Tavo palyginimo prasmės. Ką tuo nori pasakyti? Kiek pas tamstą sistemoje gelžgaliu yra nauji? Toks palyginimas yra trumparegiškas. Visgi yra tokių daigtų, kuriu nebeįmanoma gauti naujų, bet jie dar daug metų bus trokštami entuziastų. Pats žinai apie ką aš.![]()
kas del nauju geleziu sistemai tai kaip visi zinom siai dienai situacija darosi vis kraupesne, kas nauja tas tikrai negroja. Beleika rinktis kazka is senienos kuri duoda i kaulus naujiems gaminiams visapusiskai. Kas del garso kokybes gerinimo i e46 tai ten tikrai ne nuo zemadaznio reiktu pradeti iki jo ten toli grazu. O jei poziuris ir supratimas apie sistema toks kad svarbiausia "bosavikas bagazinei" tai labai juokingai skamba tas "Ka patartumet deti iki 500lt kad butu kokybe ne vien kalimas". Su tokiu paziuriu butent tas kalimas tau ir yra kokybe!
Artūrai nusižengei taisyklėm![]()
![]()
![]()
Nukrypom nuo temos - jei apie tai pasisuko kalba.
Pas mane daugiau nei puse...
Ir dar dadėsiu, čia ką norėjau palyginti - ir anksčiau buvo ir dabar yra visokių gerų daiktų - tik kad naujų kainos darosi neįkandamos, dėl to ir klesti naudotų kultas. Būtų litų, tai manau niekas čia nesibiednialintų ir nemokytų kitų kur ir kaip galima pigiai apsipirkti.
Last edited by Vilmantas; 2012-09-03 at 09:06 PM.
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
As siulyciau pradeti gerinti E46 sitema nuo garso saltinio ir stiprintuvo.
galiu sudėti tau už 500lt sūbą ir stiprintuvą,žemo tikrai užteks.ir nebus vien kalimas,o sodrus minkštas bosas,aisku ir padrebins gerai.867900577
būna ir stebuklų,nu kiek teko domėtis tai turiu kiaušius aš,tai nelabai panašu į bobą, arba pats nežinai kas esi
Tuomet eilinis turgaus diedas![]()
ir turguj pasitaiko gerų daiktų už gerą kainą.
Paklausk tu turguj, ar nors vienas iš pardavėjų tau pasakys, kad pas juos blogi daiktai ir brangu. Tik ir žiūri, kaip įkišt neinama prekę, ar kuri brangesnė.. Ar didžiausią Š taip išaukština, lyg būtų aukso luitas už kapeikas..Beje, panašiai, kaip ir tu..
Toks jau tas "barigų", "komersantų" gyvenimas..![]()
Tai ,kad če greičiausiai turimas omeny mašinos sudėtingumas igarsinimui ,o ne jos pačios kaina aš į savo E46 jau 2000lt įkišau ,kad garsą iš bagažinės atvaryt.
Bookmarks