Sveiki, žiemai bėgant išėmiau iš mašinos žemų dažnių kolonėlę su stiprintuvu ir kondensatoriumi, palikau tik komponentus su stiprintuvu.
Norėjau pasiteirauti ar reikalingas man išviso kondensatorius, nes galvoju, kad žiemą, pastovėjus mašinai ilgiau negu 2 dienas iškraudavo akumuliatorių (kondensatorius, nes be remote)- galvoju, kad jo kaltė.
P.s. Automobilis VW golf 4, automagnetola Alpine CDE-123R, komponentai Infinity reference 6020CS maitinami nuo kenwood kac 624 stiprintuvo, žemų dažnių garsiakalbiai signat fury 212 maitinami nuo audio system twister f2-300 mk iii, kondensatorius Directed Audio DEI 67000,
laidai ploni (minštas laidas, daugiagyslis, auto iš italijos laidas buvo automobilyje).
Buvau nusipirkęs, prasivedęs laidą standartinį, ne išstorūjų, lempos mirksėjo išėmiau lyg ir nebemirksi. Akumuliatorius Varta 72 Ah Blue E43.
Geri, stori laidai bus daug geriau nei kondensatorius. Daug čia visokių mitų sklando kas gerai, kas negerai. Dažniausiai prieinama prie išvados, kad gerai sistemos instaliacijai kondensatoriaus nereikia. Pas mane pati stovi du stiprintuvai kartu su tokiu pačiu twisteriu be jokio kondensatoriaus. Ant piko lempos čiut pridūsta, bet dėl to problemu nei su kurimu žiema, nei kitokių problemų neiškilo.
Paporinsiu ir aš,kad kondikas nereikalingas-pas mane 50mm2 laidai,optima akumas, maitina jl 500/1 ir alpine mrv-f545 stiprintuvus ir jokiu iškrovų ar lempų mirgsėjimų nėra. Esmė kad reikia rimto maitinimo o ne kažkokių šerpotriebnų kondikų.
teko prieš kokią savaitę matyti kaip sprogta kondensatorius mašinos per dūmus nebuvo matyti, žmogus sugebėjo + su - pajungti priešingai bet iš karto nesprogsta po kokių 30s
Bookmarks