gal kas nors turite masinoj susimontave kvt 627 dvd? reiktu pajungti arba mano galva pas jus arba jusu galva pas mane. nori uissiaiskinti kodel vaizdo nesiuncia i out ir kodel in neateina i galva..
u-dimension 40xs, u-dimension 20vs
Tai va, jungiama prie minuso
http://www.toyotanation.com/forum/61...-properly.html
hihihi, padaryta, kad negalėtum važiuodamas žiūrėt, tai tipo reik sustot ir rankinį užtraukt
o va šitą Reverse sensor wire (pink) prie pliuso, kad rodytų tau kamera arba in
tuoemt gal kas patars kur bedos ieskoti. viskas veike puikiai kol nepavoge galvos ir nenupirkau kitos. dabar pati galva skaito ir rodo dvd. bet negauna av in ir neisduoda av out. turiu du variantus:
1. galva durniuoja. nesiuncia ir neporiima is valdymo bloko vaizdo (mazai tiketinas sitas variantas)
2. vagys istraukinedami maga nulankste laido fyske kuri kisasi i galva ir eina i valdynmo bloka (situ irgisunkiai tikiu, nes maza tikimybe kad nulankstytu buten viedo du laidus.)
gal kas mibnciu turit?
u-dimension 40xs, u-dimension 20vs
O tu ta ruzava pajungei prie pliuso ?
Tai pajungus ruzuva ir turetu veilk in jungtis
kiek žinau rašymo taisyklingai dar niekas neatšaukė...
+37061857133 edmas
tavo reikalas daryti ar nedaryti, o taisyklės yra taisyklės. papildomai diegti nieko nereikia jau esu rašęs ne vieną kartą. eini nustatymai/kalba ir klaviatūra/ pasirinkti įvesties metodą/ touchpal įvestis/ rašai su lietuviškais simboliais.
+37061857133 edmas
Na aš irgi tik dėl šito forumo įsirašiau Lietuvių kalbą. Nelabai patogu, bet va ir dabar rašau. Kitas dalykae visi mes Lietuviais gime, o rašymas Lietuvių kalba tik pravers jums patiems, nes ir pats jau dažnai sudvejoju kur nosinę dėti ir kur ne, o tai tik per rašliavas ne Lietuvių kalba ir atpratimą nuo jos.
Ir rašant sekantį nacionalinį diktantą gal turėsiu kompanijos iš forumiečių.
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
Bookmarks