Citata Vilmantas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
Dėl " Jeigu tu prastūmei naują produkciją žaliam klientui, tai džiaukis ir kukliai nutylėk " - tai su visa pagarba, bet ne tuo adresu pataikyta.
O ko taip asmeniškai priimi? Nepagalvojai kad čia mano abstraktus išsireiškimas liečiantis visus instaliuotojus/pardavėjus, tame tarpe ir mane patį? Negi tau atrodo, kad aš niekada nesu pardavęs to, kas man nepatinka? Būna žmogus atsiremia į biudžetą ar nesupratimą ir arba turi parduoti tai, ko jis pas rave atėjo, arba tas pirkėjas nueis pas tavo konkurentą ir greičiausiai nusipirks dar didesnį š...

Citata Vilmantas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
Čia gal daugiau taikytina bepūkiui jaunimui kurie gyvena ne toliau kaip šia diena, pirkėjui berdami marketinginę demagogiją. Pakartosiu, kad man neįdomu veltynės dėl to kieno stilius kietesnis, aš auginu savo reitingus ir Klientų ratą ne " stumdamas " bet siekdamas, kad jis sugrįš ir atsives dar penkis draugus. Jei pradėčiau pardavinėti kas papuolė, jau seniai nemokėčiau kosminių nuomų už keletą kvadratinių m., o rinkčiau bulves airijoj.
Vilmantai, jeigu apie tave galvočiau panašiai, kaip čia sumastei, jau senai būčiau tiesiai šviesiai ir pareiškęs. Gali būti ramus, aš puikiai matau kas yra kas. Manau palikau tai kas turėtų būti svarbiausia visiems profesionalams, tavo nuomonė yra welcome, tik aš noriu pasiekti, kad būtų suteikiama šiek tiek objektyvumo subjektyviom nuomonėm...

Citata Artūras S rašė čia: Peržiūrėti žinutes
Šiaip tai natūralu jei naujas gamintojas lenda į rinką, dalyvauja ir EMMA rėmime bei aktyvus varžybose tai gaunasi kad jo produktų daug sudėta į varžybinius auto ir nori nenori jie papuola į prizines vietas.
Kažkodėl manau, jog tu supranti ko aš kimbu prie nekurių asmenų. Ir tai tikrai ne rėmime problema. Produkcijos pristatymui yra pasiūlytas sprendimas, nesugeba to padaryti, patys kalti. O šis neršimas mane jau pribaigė

Citata Artūras S rašė čia: Peržiūrėti žinutes
Žinoma jei būtų produktai "dumblas" tai gal to ir neatsistiktų. Pažiūrėjau viršutinių serijų (apie5500lt) priešbosių parametrai labai jau panašūs į Focal mėgstamus. Tik žinoma "buterbrodas" iš kitokių medžiagų padarytas.
O tai negi tiki, kad kažkokia viena firma sugebės pakeisti akustikos dėsnius