O ko taip asmeniškai priimi? Nepagalvojai kad čia mano abstraktus išsireiškimas liečiantis visus instaliuotojus/pardavėjus, tame tarpe ir mane patį? Negi tau atrodo, kad aš niekada nesu pardavęs to, kas man nepatinka?Būna žmogus atsiremia į biudžetą ar nesupratimą ir arba turi parduoti tai, ko jis pas rave atėjo, arba tas pirkėjas nueis pas tavo konkurentą ir greičiausiai nusipirks dar didesnį š...
Vilmantai, jeigu apie tave galvočiau panašiai, kaip čia sumastei, jau senai būčiau tiesiai šviesiai ir pareiškęs. Gali būti ramus, aš puikiai matau kas yra kas. Manau palikau tai kas turėtų būti svarbiausia visiems profesionalams, tavo nuomonė yra welcome, tik aš noriu pasiekti, kad būtų suteikiama šiek tiek objektyvumo subjektyviom nuomonėm...
Kažkodėl manau, jog tu supranti ko aš kimbu prie nekurių asmenų. Ir tai tikrai ne rėmime problema. Produkcijos pristatymui yra pasiūlytas sprendimas, nesugeba to padaryti, patys kalti. O šis neršimas mane jau pribaigė
O tai negi tiki, kad kažkokia viena firma sugebės pakeisti akustikos dėsnius![]()
Bookmarks