Pioneer p90, Alpine pha-h900,Sony xes
Pioneer p90, Alpine pha-h900,Sony xes
Pirmoji pozicija apskritai tik pasityčiojimo verta![]()
Visus girdėjau ir ne vieną kartą, nei vienas iš paminėtų negroja. Kas toliau? Įtikinėti save, kad tai yra gerai? Apskritai, jeigu aš garso šaltinį naudoju internetą, kad ir pajungus prie vidutinės sistemos, tai aš žinau kad yra kaip yra. Tačiau jeigu jau aš automoboliui skiriu/skirčiau tokius pinigus ir tiek darbo, kiek kainuoja logiška sistema su tavo paminėtais komponentais, tai tos sistemos grojimo kokybė salyginai yra palygintina su garsu, paduotu į vidutinę sistemą iš garso kortos, kuri yra integruota kompo motinineje. Garsas vargina. Nafik, geriau nieko nedaryti ir važinėti su gamykline.
Apskritai, kaip garso šaltinis skaitmeninis signalas jau daugiau nei pakankamas. Net ir su nebrangiomis garso kortomis, AAC-HE 64 kbits/sec užtikrina visai neblogą garso signalo kokybę. Pas mane pastoviai groja jazzradio.com fone ir tikrai galima apturėti malonumą. Iš bėdos net ir nemokamai suteikiami 40 kbits/sec jau visai pakenčiama. Lyginant su analogine radija (naudoju seną Rotel RT-824) esminio skirtumo nėra, klausant pvz LRT2 (klasika).
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Vien grotuvas dar nieko nenulemia taip, kad jei ir girdėjai sony xes su x1 bloku ir nepatiko tai dar nieko nereiškia. Nuvertinti taip negalima, nes atėjęs žmogus ir perskaitęs tokį postą klaidingą nuomonę susidarys. Manau jums reikia dar kartą pasiklausyti ir dar kartą gal būt reikia pamiršti nusistatymus prieš dsp. Ar man tik taip atrodo ar tikrai esate nutolęs nuo audio sistemų ir apsiribojat pvz Rotel RT-824
Bookmarks