Renginių organizavimui reikia skirti labai daug savo asmeninio laiko. Nekalbu apie lėšas. Taigi iš esmės, labai stiprus smūgis per kišenę, kurioje ir taip vėjai švilpauja. Renginiai kurie organizuojami dabar (anksčiau taip pat) yra labiau komerciniai, nei auklėjantys. Visos žaidimo taisyklės yra sukurtos taip, kad skatintų pardavimus ir kuo labiau dalyvis su savo sistema skatina pardavimus, tuo gauna aukštesnį balą. Per varžybas net neįmanoma perklausyti sistemos, kokia nauda iš tokių varžybų?
Jeigu kalbėti apie renginius, kuriuose būtų galima propoguoti tik gerą garsą ir apskritai aukštą klausymosi kultūrą, tai mano manymu dar anksti. Čia yra prabanga, labai brangus užsiėmimas ir po teisybei aš nelabai matau šiame forume žmonių, kurie sau tai galėtų leisti. Nusiritome iki to, kad net nebėra lėšų tam vienam ar keliems susibėgimams![]()
Taigi reiktų pirmiausia pripažinti savo varganumą ir įsitikinti ar pagrindinis tikslas garsas, ar vis tik tai tik kalbame apie marketingą.
Jeigu vis tik eina kalba apie garsą, tuomet pagrindinis įrankis yra bendravimas, keitimasis informacija, naujų sprendimų ieškojimas, naujų technologijų adaptavimas, perklausos, lyginimai ir tt. Forumas yra tik pradžia, be ji užsitęsus ir sakyčiau jau viskas pašvinko nuo prisirišimo prie second hand kainos kritimo. Na nuobodu tiek metų skaityti apie tuos pačius grotuvus, kondensatorių, operacinių kaitaliojimą, procesorių tobulumą ir panašiai. Kiekvienas praeidamas šį etapą, save laiko vos ne Saliamonu, kuris atrado kažką naujo. Man nesuvokiama, kaip galima iš kartos į kartą, daryti tą patį![]()
Atvirai kalbant, galiu didelį ir riebų pliusą rašyti tik Artūrui S. Jis savo automobilyje klausosi lempinio stiprintuvo, pagal jo skonį suburta visa kita sistemos dalis, taigi jis eina savo originaliu keliu. Namuose taip pat kaip ir priklauso XXI amžiui klauso/žiūri sistemos, kurios garso/vaizdo šaltinis kompas. O visi kiti, tai tik plagijatoriai ir tauškaliai / tiunintojai. Blin, man jau ~2006 metus kirbėjo mintis pakeisti mašinoje grotuvą kompu ir pilnai integruoti kompą į automobilį. Ir labai stebiuosi, kad naujoji karta net iki šito neprisikasa, nors šiai dienai su tokia sistema pasiekti aukšą lygį jau yra paprasta ir svarbiausia, labai nebrangu. Aš nebematau įprasto CD grotuvo automobilyje (namie taip pat), jis jau nebeturi ateities. Nesvarbu ten F1#Status ar bus jau net ir F2#Status
Artūrai S, su visa pagarba, šunes loja, karavanas eina, daugiau tokių kaip tu šiame forume![]()
Bookmarks