+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 242

Tema: Bmw e46 320cd naujausios NBT multimedijos idiegimas i si modeli.

Hybrid View

Ekspertas omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    42
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

micro precision superiniai garsiakalbiai tik jų kainos kandžiojasi, turėčiau už kokios savaitės gauti 3 vnt stiprintuvų micro precision, pasidalinsiu info kai pasibandysiu.
    Aukštus naudojant nuo 7khz aš ne bet kokius naudočiau, o rinkčiausi ribbon tipo. Aišku čia gal tik mano skoniui labiausiai tinkami.
    Prie odr viduriuko jei pinigai leidžia ne eksperimentuočiau, o ieškočiau ir aukštus tos pačios serijos

Ekspertas Arunas B is on a distinguished road Arunas B's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2004
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    49
    Žinučių
    1,243

Pagal nutylėjimą

Citata omsonass rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    micro precision superiniai garsiakalbiai tik jų kainos kandžiojasi, turėčiau už kokios savaitės gauti 3 vnt stiprintuvų micro precision, pasidalinsiu info kai pasibandysiu.
    Aukštus naudojant nuo 7khz aš ne bet kokius naudočiau, o rinkčiausi ribbon tipo. Aišku čia gal tik mano skoniui labiausiai tinkami.
    Prie odr viduriuko jei pinigai leidžia ne eksperimentuočiau, o ieškočiau ir aukštus tos pačios serijos
    Tai as jau baigiu susirinkt pilna odr priesbosi irgi jauturiu beliko aukstus surast. Po kolkas paekspermentuosiu su esamais kas gaunasi. Be to kas del nbt tai ten vokieciai pridare reikalu koduojant jam skirtingas opcijas kas susija su garsu kinta ir jo grojimas. Tai vis dar ieskau optimalaus varijanto.

Ekspertas DEIVISC is on a distinguished road
    Registracijos data
    Apr 2004
    Vieta
    kaunas
    Žinučių
    1,448

Pagal nutylėjimą

Citata omsonass rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Bandžiau susiekti su micro atstovais niekaip nepavyko susiekti ir gauti prekes, per facebooka sumurmejo kaina ir dingo, toliau jokio atsakymo nesulaukiau apie apmokejimą. Gal turi priejimo prie jų? Domina 7 serija midbasai su krosu. Aukštus pavyko kadaise ebay gauti, dabar jau nebebuna.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės