+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 5 iš 5

Tema: Pagalbos!!!

Hybrid View

Ekspertas peris is on a distinguished road peris is on a distinguished road peris's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2008
    Vieta
    KAUNAS
    Amžius
    37
    Žinučių
    1,787

Pagal nutylėjimą

Patikslinimas dėl jautrumo, kad Artūras S paminėta priklausomybė galioja, kai garsiakalbio varža 4omai. Kai garsiakalbis 8omų, tai 1w/1m yra tas pat, kad 2,83v/1m. Kaip taisyklė automobilinių garsiakalbių gamintojai mėgsta ant savo 4 omų garsiakalbių rašyti tą 2,83v.
    groja kaip iš kibiro

Fuksas fiedzia is on a distinguished road
    Registracijos data
    Aug 2016
    Amžius
    66
    Žinučių
    4

Pagal nutylėjimą

Citata peris rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Patikslinimas dėl jautrumo, kad Artūras S paminėta priklausomybė galioja, kai garsiakalbio varža 4omai. Kai garsiakalbis 8omų, tai 1w/1m yra tas pat, kad 2,83v/1m. Kaip taisyklė automobilinių garsiakalbių gamintojai mėgsta ant savo 4 omų garsiakalbių rašyti tą 2,83v.
    Tuomet reikia paduoti 2 kartus didesnio stiprintuvo galingumą ir rezultatas bus tas pats? Pažįstamo savadarbės kolonėlės (garsiakalbiai kinapiniai, nežinau kaip tiksliai) su 6w stiprintuvu groja panašiu garsu, negu mano tannoy v4i (jautrumas 91) su mano 150w stiprintuvu. Jeigu kolonelių jautrumas būtų 88 tai tam paciam garso lygiui išspausti reikėtų 300w stiprintuvo. Kai jis pajunge savo 6w stiprintuva prie mano koloneliu tai viso garso pakaktų tik fonui įgarsinti.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės