+ Reply to Thread
Puslapis 2 iš 2 PirmasPirmas 1 2
Rodyti rezultatus nuo 31 iki 38 iš 38

Tema: Kokia afirma gaminanti CAR-AUDIO yra GERIAUSIA ????

NxPxBl
    Guest

Pagal nutylėjimą Kokia afirma gaminanti CAR-AUDIO yra GERIAUSIA ????

Citata "Artūras-M" rašė čia:
    Citata "Robertas-G" rašė čia:
    šiaip Golf IV yra mano mylimiausia masina dėti muzika - būtų spec. nuolaidos... šiaip as ir Kaune bunu jei ka - gal arciau būtų...
    Hahahaha ot vadybininkas suknistas O aš vilniečiam labai geras nuolaidas darau, jeigu ką
    as nevilnietis :cry: :cry: :cry: :cry:

Andrius Z.
    Guest

Manau dekit jus jam delfinus... negru muzika klauso vyrioks... geriau uz likusius pinigus alaus daug nusiperka... nereikalinga jam ta gera sistema ... jei jis Nakamichi kistu i masina tik tam kad skyle uzkimst... as tyliu.. cia kaip kazkas rase... "Paskambino draugas, nesenai buvo parlekes is vokieciu. Tuomet man reikejo mago i masina, kazkokiu reikalavimu nekeliau... pinigeliai mazdaug apie 250 Lt. zodziu jis sako tokiu pigiu aparatu neturi per daugiausiai .. visi kiti brangesni sony , panasonic isvis kainas nereales laike... Zodziu jis man sako kazkoki lievaka turiu kitaiska.. uz 220 Lt. Na kaip pirmas magas galvoju bus gerai. na emiau ir nusipirkau (p.s. kalba eina apie NAKAMICHI CD35) palikinedauvau nakciai ji as masinoj... galvojau kas toki uroda vogs.. klausiau ji ant elipsiu grojo labai tvarkingai. Zodziu viena pavasari nulekiau i auto paroda.. ten kur automobiliai stovejo su audio sistemom... daug kas buvo sisimete toki pat aparata kaip mano...hmm galvoju ko jie cia tokia sustra sistema klauso su tokiais sh.. nu tai vieno is ju ir klausiu ko jus sita maga isideja ka jis tipo krutas...jie man atsake tipo jo..."

zvengiau perkaites iki... va kaip buna kai pirkejas nezino ka jis perka o pardavejas nezino ka parduoda.. veiksmas vyko pries kokius 5 m.

Andrius Z.
    Guest

Nepirkit niekas HI-END auto audio sistemu... DELFINAI VALDO PASAYLI! :-D :lol: :lol: :lol: :lol:

Ekspertas Arunas B is on a distinguished road Arunas B's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2004
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    48
    Žinučių
    1,243

Citata "Nxiki lemputės ;)Bl" rašė čia:
    He he he
    maladiec klientas buva atviras...

Na man TIKRAI NEbūtinai tie visi navarotai kaip sakot "delfinai" ar ten kaskokia grafika !!! as tikrai rinkceu kuo paprasceu atrodanty maga, kad jis nors CD texta rodytu... :/ o dabar net nzn...
    Gal sakykit patartumet ka man ??? (kaina nesvarbu...) is kokiu magu man reiktų rinktis ?
    labai jau sunku yra issirinkt "ta vienintely" , kad nereiktų kejtinet paskui kol issirinksiu tinkama ...
    ka daryt ???
    help !!!
    LABAI VERTINU Jūsų PAGALBA ! ACIU !!!!!!!
    Jei sakai kaina nesvarbu tai pirk F1 ir viskas :wink: keitineti tkrai neprireiks :lol: :lol: :lol:

NxPxBl
    Guest

Citata "Arunas B" rašė čia:
    He he he
    maladiec klientas buva atviras...

Na man TIKRAI NEbūtinai tie visi navarotai kaip sakot "delfinai" ar ten kaskokia grafika !!! as tikrai rinkceu kuo paprasceu atrodanty maga, kad jis nors CD texta rodytu... :/ o dabar net nzn...
    Gal sakykit patartumet ka man ??? (kaina nesvarbu...) is kokiu magu man reiktų rinktis ?
    labai jau sunku yra issirinkt "ta vienintely" , kad nereiktų kejtinet paskui kol issirinksiu tinkama ...
    ka daryt ???
    help !!!
    LABAI VERTINU Jūsų PAGALBA ! ACIU !!!!!!!
    Jei sakai kaina nesvarbu tai pirk F1 ir viskas :wink: keitineti tkrai neprireiks :lol: :lol: :lol:
    Susidesiu sitokia aparatura:

Magas: Alpine cda9831
    Stipriakas: Alpine mrv540
    Stipriakas: Alpine mrd500
    Komponentai: Alpine spr176a 2 vnt.
    Subas: Alpine swr1241d

kokie komentarai ???

vietinis Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    62
    Žinučių
    5,663

kokie komentarai ???
    Tada geriau:

Alpine CDA-9833 arba CDA-9835
    Stiprintuvas: Alpine MRV-T420
    Stiprintuvas: MRD-M501
    Komponentai SPX-177A (viena pora tik priekiui)
    Subas gali likti tavo pasirinktas, jeigu bus padaryta teisinga dėžė
    Sistemos komponentus galima koreguoti atitinkamai poreikiam, tačiau čia ilga kalba. Jeigu darysi pats, tai linkiu kantrybės ir negailėti pinigų instaliacinėm medžiagom. Golf'ai darosi gana nesunkiai.
    SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos

NxPxBl
    Guest

Citata "Artūras-M" rašė čia:

kokie komentarai ???
    Tada geriau:

Alpine CDA-9833 arba CDA-9835
    Stiprintuvas: Alpine MRV-T420
    Stiprintuvas: MRD-M501
    Komponentai Siki lemputės -177A (viena pora tik priekiui)
    Subas gali likti tavo pasirinktas, jeigu bus padaryta teisinga dėžė
    Sistemos komponentus galima koreguoti atitinkamai poreikiam, tačiau čia ilga kalba. Jeigu darysi pats, tai linkiu kantrybės ir negailėti pinigų instaliacinėm medžiagom. Golf'ai darosi gana nesunkiai.
    Kodel det tik vineus komponentus (priekiui), o galui nereik ?? ar blogai jei ir gale bus ???
    darysiu ne pats... noriu PROFESIONALios instaliocijaos....
    Gal gali labiau pakomentuot savo pasiulyma ? buciau labai dekingas...
    Arba gal gali sulygint tai ka as parasiau ir tai ka tu siulai.. na kokie minusai kokie pliusai ??? :wink: ;-)

Savas Robertas-G is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jan 2004
    Vieta
    Kaunas-Vilnius
    Žinučių
    799

pagal tai ka pasiule Arturas: bus blogesnis taip vadinamas "erdvinis" garsas, bet bus geresne pati garso kokybe... siaip rinktis tau, bet as sau pasirinkciau varianta be galines akustikos... is kitos puses, jei muzika "diskotekine", visai gerai garsas ir is galo... bet vat cda-9835 manau verta isigyti... ka tik viena isbandem...vertas "grieko"....
    sekmes!

+ Reply to Thread
Puslapis 2 iš 2 PirmasPirmas 1 2

Bookmarks

Rašymo taisyklės