gali but - sita tema tokai jau gavosi - pamalt "suda" ,Hipy link=topic=5060.msg52287#msg52287 date=1169231978 rašė čia:
man atrodo kad jus patys ne per daug ka klause ir girdeje ir puolat žmogų visai be reikalo .šitam forume išvis 80 procentų gudručių ,tokių kaip tu ,mala š
gali but - sita tema tokai jau gavosi - pamalt "suda" ,Hipy link=topic=5060.msg52287#msg52287 date=1169231978 rašė čia:
Gal jums šūda ir įdomu malt, bet daug lankytojų uždavę konkretų klausimą sėdi be atsakymų. Nustokit pezėt ir eikit liaudį šviest, kad nesidėtų elipsių į palangės ir kitaip muzikos negadintų. Ši tema jau išsivystė į neapykantą push, kas tikrai nėra gerai šitam forumui. Kuo visi draugiškiau, tuo visiems geriau :smt054
tie naujokai tingi skaityti senas temas :twisted:
Tuo turetu pasirupinti sios dalies moderatorius :smt022
+ 370 682 19776
www.carsystems.lt
nusipirkau ta alpine, ir dabar labai gailiuosi... TEN TIKRAJ YRA SUDAS IR NE MANO VIENO NUOMONE TOOKIA Yra, nepirkit nes tikraj pasigailesit... jis nera vertas tokios kainuos , kokia ja pardavineja( 1dalykas geras, tai garso kokybe...)
Tai kokiu tikslu ja pirkai? Ir jei ne paslaptis, kas ten su ja blogai, kai uz tiek pinigu pirkai...?
P.S. o kiek mokejai?
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
jo ir man ydomu,jai garsas liuks :smt020 kas per bedos?
kaip suprantu šita alpina yra skirta ipodui ir visas malonumas atsivere pasijungus ji nes per displeju ji gali patogei valdyti
Tai kam pirkti nepaciupinejus? Uzeik - senokai stende dulka. Tai analogas kazkada buvusio Alpine Comanderio.
Tik labiau siuolaikinis - iPode, USB, CD keitiklio valdymas, galimybe pasijungti belaidi telefono valdyma. Kaip minejo Arturas-M - nebrangus eiliniam vartotojui produktas. Kol kas ir 87 be programos - neipatingas, panashus kaip ir 55. Deja programine iranga Inprint pasirodys sio menesio gale.
As zinoma noreciau, vaikinai toliau nenukryptu nuo temos antrashtes.. bet tai daugiau moderatoriu beda.
+ 370 682 19776
www.carsystems.lt
kad weiktu belaidis tel reikia pirkt bliuetouth adapteri kuris kainuoja ~350lt +- , sateltiinis adijas, dar tai kazkoks adapteris jungias, cd changeris nzn , kiek, o ipdos ir nepigiai kainuojatai , kad tas magas butu kazko wertas, i ji dar reikia investuoti daug, ( mano nuomone)
aipodas tikrai nera brangu bet kaip smagei veike jis su alpine
kiek teko matyt (gal prietarai :smt017 ) kad "i-podas" visą muziką kur pas save įsirašo sukonvertuoja į 128kb bitreidą..........kokybė tik per firmines ausines klausyt.........
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
Nesuprantu - tai kokios problemos?naha link=topic=5060.msg64695#msg64695 date=1186977567 rašė čia:
Bookmarks