detalumas aukstusiuose dazniuose lb geras, puiki rezoliucija, taciau lyginant su Adzzest siek tiek truksta gyvasties, naturalumo.
detalumas aukstusiuose dazniuose lb geras, puiki rezoliucija, taciau lyginant su Adzzest siek tiek truksta gyvasties, naturalumo.
Na jei reiktu rinktis tarp Calrion Drx9255 (Adzzest tas pats tik su radio imtuvu skirtu japonijos rinkai) ir C910 dar gerokai pagalvociau. Mano akimis garsas aktivesnis, atviresnis, siltesnis, lengvesnis ir netoks prisirises prie garsiakalbiu yra Sony CDX-C910, Clarion Labiau saltesnis, kietesnis.. kas liecia viduriuko tiek Clariono tiek Sonkos labai atviri. Siaip abu grotuvai idomus.
Sony nervina ekranas (akvariumas), zymiai maloniau ir patogiau kai niekas nesivartalioja, imi ikisi cd ir klausiai. pas sony reik paspaust mygtuka palaukt kol atsidaro snukis idet kompakata palaukt kol jis uzsidaro. mane tas nervina, displejus neka informativesnis nei pas klarika (apart treko numerio ir laiko nieko kito nerodo) tai nafig ji padare motorizuota? ir dar nuiimama. Cia didelis minusas sony (asq yra zmoniu kurie neisivaizduoja magelio be vartomo snukio. man asmeniskai tai didelis minusas ir nepatogumas.)
Bookmarks