+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 40

Tema: 2 Jl 1000.1 ar 1 Steg K2.04

Hybrid View

Aktyvus Saras is on a distinguished road
    Registracijos data
    Dec 2006
    Vieta
    Utena
    Amžius
    35
    Žinučių
    135

Pagal nutylėjimą

Citata stalius339 rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    cia rimti dalykai,as jau trecia diena lasinu i ausi vaistus ir geriu,nesinoretu apkursti ir dar tokiu metu
    beto uzmaitinti tokius dakykus(du swx),reikia daug litu-zodziu apsurdas
    O po kiek laiko cia tau suprastejo klausa? Gal ir man pats laikas susimastyt, nes Ground Zero nuclear'as pucia nesveikai ir dar masiniukas mazas (ROVER 220), tai gal reiktu ir man susimastyt jau, dar tik 19 metu man .

Ekspertas peris is on a distinguished road peris is on a distinguished road peris's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2008
    Vieta
    KAUNAS
    Amžius
    36
    Žinučių
    1,787

Pagal nutylėjimą

reikejo anksciau susimastyt dabar ar taip ar taip klausa negristamai apgadinta kazkiek, tai grusk antra
    groja kaip iš kibiro

Ekspertas tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka's Avatar
    Registracijos data
    Apr 2008
    Vieta
    KAUNAS
    Amžius
    45
    Žinučių
    1,503

Pagal nutylėjimą

Citata Saras rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    O po kiek laiko cia tau suprastejo klausa? Gal ir man pats laikas susimastyt, nes Ground Zero nuclear'as pucia nesveikai ir dar masiniukas mazas (ROVER 220), tai gal reiktu ir man susimastyt jau, dar tik 19 metu man .
    jei protingai klausai nesuprastes,jei taip klausai kad akyse liejasi ir cypia po to ausyse tai ilgai netrauksi...

Ekspertas stalius339 is on a distinguished road stalius339's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2007
    Amžius
    37
    Žinučių
    1,082

Pagal nutylėjimą

Citata Saras rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    tikrino su kaskokiu ten aparatu,ikiso i garso izoliuota kambari uzdejo ausines,per jas isgirdus garsa reikia nuspausti mygtuka,procentaliai skyresi kaire ir desine ausys nedaug,sake kolkas dar normoje,bet virs puse metu,vis skauda viena ausy,ypac jei su mobiliaku ilgiau pakalbu,faktas kad nuo garsios muzikos,ir aplamai triuksmo nebepernesu-ypac jei boba klykia ,ir dabar man swx tikrai labiau nei sociai,o cia zmones apie du sneka

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės