+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 291

Tema: SQ komplektukas. Ka manote?

Hybrid View

Aktyvus mariux is on a distinguished road
    Registracijos data
    Feb 2008
    Žinučių
    157

Pagal nutylėjimą

dr. temos autoriau, tai kaip cia dabar yra, suklydote? o man jau autoritetu buvote pasidares prisikaites visokiu terminu, nieko normalaus negirdejes, o rekt nesamones ir saipytis tai puikiai moki. as pasiuliau vienokia aparatura - issisiepes puolei prie jos. kazkas galbut visai nesuprantantis pasiule radicalus ir somfonius, kurie galbut yra tikras slamstas - issisiepes puoli prie ju. nors realei pats nieko neklauses ir matosi kad net nelabai supranti kas kaip turetu groti, jei jau zema supranti kaip tik garsa buuum..o kad tai gali buti "sunkesnio" instrumento, zemo balso garsas matau kad sunkiai daeina. susidesi w7 kad ir 10'' ir jis tau be iskraipimu atgros clubine muzika..ir cia jau bus sq pagal tave.. tas pats w7 atgors ir bugnus be iskraipimu, ir dar kazi ka, o kad tame grojime pvz gali nebuti (beje ir nebus) jokio naturalumo tau suprantama profesoriau? tokios subas del savo kamazo padangos konstrukcijos ir 3cm eigos gerai sugros tam tikrose vietose apatini registra, bet veluos, baubs, daugelyje kitu vietu...

Savas ZaXaS is an unknown quantity at this point ZaXaS's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2007
    Vieta
    Vilnius-Siauliai
    Žinučių
    539

Pagal nutylėjimą

Citata mariux rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    dr. temos autoriau, tai kaip cia dabar yra, suklydote? o man jau autoritetu buvote pasidares prisikaites visokiu terminu, nieko normalaus negirdejes, o rekt nesamones ir saipytis tai puikiai moki. as pasiuliau vienokia aparatura - issisiepes puolei prie jos. kazkas galbut visai nesuprantantis pasiule radicalus ir somfonius, kurie galbut yra tikras slamstas - issisiepes puoli prie ju. nors realei pats nieko neklauses ir matosi kad net nelabai supranti kas kaip turetu groti, jei jau zema supranti kaip tik garsa buuum..o kad tai gali buti "sunkesnio" instrumento, zemo balso garsas matau kad sunkiai daeina. susidesi w7 kad ir 10'' ir jis tau be iskraipimu atgros clubine muzika..ir cia jau bus sq pagal tave.. tas pats w7 atgors ir bugnus be iskraipimu, ir dar kazi ka, o kad tame grojime pvz gali nebuti (beje ir nebus) jokio naturalumo tau suprantama profesoriau? tokios subas del savo kamazo padangos konstrukcijos ir 3cm eigos gerai sugros tam tikrose vietose apatini registra, bet veluos, baubs, daugelyje kitu vietu...
    Prasiau taves neberasyti sitoj temoj.
    Ir kur as suklydau? Kam cia teko klausytis neiskraipytu dazniu? Kuom jis matavo ta iskraipima? Jei muzika atkuriama neiskraipyta, tai ji skamba lygiai taip pat, kaip gyvai klausantis tos muzikos atlikejo, kas siam pasaulyje yra neimanoma ir kogero dar ilgai taip bus? Kam tada yra kuriamos kolonele puse milijono vertes, jei jau kazkas sukure tokias, kurios neiskraipo garso? Parodykit man dazniu charakteristika, kurioje yra nubrezta tiese!!!

Visu antra as issisiepes prie nieko nepuoliau, o tik paprasiau linku, kad galeciau bent kazkokius duomenis apie jas suzinoti, o gal ir dar forumuose kanors apie jas paskaitineti.

Visu trecia tu atsi*isk, nes temos antrasteje buvo parasyta SQ, tu man pasiulei W7 ir uz 10min. sakai, kad tai nesuderinama su SQ, tai nx tu man isviso siulei ta W7. Sakai, kad mano muzika nesuderinama su SQ, nu irodyk man tai, as tau *ybi paciulpsiu. Sorry visu, bet nebelaiko nervai nuo tokiu dalbajobu. Tu pats isiskaityk i savo posta ir pasidomek kas yra dazniu iskraipymas, tai jei jis baubs kita registra, tai ir amplitude to pasekoje bus kreiva.
    Krc atsok!!!

Ekspertas tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka's Avatar
    Registracijos data
    Apr 2008
    Vieta
    KAUNAS
    Amžius
    45
    Žinučių
    1,503

Pagal nutylėjimą

Citata ZaXaS rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Prasiau taves neberasyti sitoj temoj.
    ... nu irodyk man tai, as tau *ybi paciulpsiu.
    drasus pareiskimas

Kurčias Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2007
    Vieta
    Marijampolė
    Amžius
    40
    Žinučių
    2,678

Pagal nutylėjimą

zaxas, o tau tiesios daznumines ir nereikia

Ekspertas/EMMA Lietuva atvortke will become famous soon enough atvortke will become famous soon enough atvortke will become famous soon enough atvortke will become famous soon enough
    Registracijos data
    May 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    35
    Žinučių
    3,235

Pagal nutylėjimą

Citata Black Scorpio rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    zaxas, o tau tiesios daznumines ir nereikia
    +5 dB 40-60hz 150-250hz ir ant kokių 3khz ir bus vualia
    www.audiokonkurentai.lt
    864886688
    tiesiog atsuktuvas

Ekspertas/EMMA Lietuva atvortke will become famous soon enough atvortke will become famous soon enough atvortke will become famous soon enough atvortke will become famous soon enough
    Registracijos data
    May 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    35
    Žinučių
    3,235

Pagal nutylėjimą

Autoriau, nemanai kad gali tekt pailsėt nuo forumo tokį leksikoną vartojant?
    Paprasčiausias variantas tavo SQ sistemai įvertinti, atlėk į varžybas- experienced arba advanced klasę, ten jau neblogai vertinamas garsas, ir pamatysi.....
    O kad nori bennasis, kad gražiai grotų tai....
    Zulink kiek nori technuškę, bet gyvumo nebus..... o paėmus gerą gyvos muzikos(muzikos o ne triukšmo) cd galima išgirst nemažai niuansų muzikinių, muzikanto atsidusimas, piršto prisilietimas prie stygos ir kt....
    www.audiokonkurentai.lt
    864886688
    tiesiog atsuktuvas

Savas ZaXaS is an unknown quantity at this point ZaXaS's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2007
    Vieta
    Vilnius-Siauliai
    Žinučių
    539

Pagal nutylėjimą

Citata atvortke rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Autoriau, nemanai kad gali tekt pailsėt nuo forumo tokį leksikoną vartojant?
    Paprasčiausias variantas tavo SQ sistemai įvertinti, atlėk į varžybas- experienced arba advanced klasę, ten jau neblogai vertinamas garsas, ir pamatysi.....
    O kad nori bennasis, kad gražiai grotų tai....
    Zulink kiek nori technuškę, bet gyvumo nebus..... o paėmus gerą gyvos muzikos(muzikos o ne triukšmo) cd galima išgirst nemažai niuansų muzikinių, muzikanto atsidusimas, piršto prisilietimas prie stygos ir kt....
    Nu gal ir gali, bet mano kantrybe ne gelezine
    As nenoriu graziau, as noriu - teisingai Ir beto benasi cia mariux ikiso, jo beje neklausau
    O kaip manai tarkim Enya ar Hans Zimmer gali graziai groti? Jie ieina i mano klausomu sarasa, juk minejau ir chillout zanra.

Zodziu, mieli forumieciai, neprasiau as jusu man skaityti moralu apie muzikos stilius, jos kilme ir panasiai... Jus turit savo megiamus atlikejus, as savo. Jus norite girdeti ju atsidusima, as noriu girdeti tai, ka girdi Tiesto, kurdamas kurinius, kuriu klausosi milijonai zmoniu. Ir garantuoju, kad ir jusu grojarasciuose yra tu paciu kuriniu, kurie ir man patinka. Tai tiek ta tema.

O kas liecia komplektacija, tai supratau kad mano pasirinkimas nera aukso viduriukas, ir kad, kiek zmoniu tiek ir nuomuoniu, vienigo kazkokio sprendimo neisgirdau, reikes bandyti isgirsti jusu minetus gaminius, gal kanors ir apsipirksiu, bet labai smarkiai tureciau neprasauti. Reikes pasdometi jusu minetom firmom, na gal aisku tai kad atsisakysiu kondencatoriaus, DVD grotuve, ir sumazinsiu subo skrsmeni.

Aciu visiem, uz nuomones, tikiuosi, jos bus naudingos

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės