Citata JLsystem rašė čia: Peržiūrėti žinutes
Dar karta sakau viskas buvo padlagais atsukta. JL neturi tos bedos kaip kiti stiprai kad atsukus dugna pradeda lysti iskraipymai (staciakampiai) tai su corolla pernai kova meet`e leidom tol kol pora akumu uzvestai maisnai jau nebegalejo ismaitinti, uz "fun" laimejau is garsogalerijos RE suba. leido jie ten kazkoki lil jon. corsa`oj irgi ilgai juos mucijau. nei kvappo nei ritciu kalimo i dugna nieko nebuvo. nebent as nemoku sudeginti subo. p.s. corsoj jie grojo nuo 1000/1 bet kvapo neismete. proto turejau sinusu ir kokiu bassIloveyou neleidau. bet gero repo buvo nevienas pusvalandukas praleista dar kazkada buvau 12w3v3 nuo 1000/1 uzjunges tai gerai corsa skete esme ta kad W3 su 500W tikrai nesudegs
oj oj oj prisipazink kad pasikrovei malku nuo mano hiendo kaune su savo jl'ais

vilmantai, kad du w3 uzdarose dezese plerpia nuo vieno jl audio 500 atsukus gazo - nieko keisto mazai jiems norint pakvailioti, juk vienas 10w3 pagal gamintoja prasosi 500w. pas mane du peerless'ai xxls 12 irgi plerpdavo nuo 500.1, nors jiems "reikia" tik 400w per abu nu cia aisku skaiciai popieriuje, bet klausant du vienetus kontroles oj kaip mazai budavo.. pajungus ant kitos firmos, gerokai galingesnio monobloko bedu neliko - garso (zemo) lygi galedavau pakelti zymiai auksciau