Citata ZaXaS rašė čia: Peržiūrėti žinutes
Jo, kazkiek pagelbejot visi Dekuj

O dabar pabandysiu vel prikelti sita tema

Istikruju is labai daug zmoniu isgirdau tokius zodzius, kad labai svarbu yra instalas, ir kad gerai jo nepadarius brangus daiktai gali groti prastai. Taip su jumis sutinku, taciau cia kita tema, instaleriu paieskoms skirsiu taip pat nemazai laiko, juolab, kad instalas nusimato tik vasara. Beje labai noreciau isgirsti viesas jusu nuomones apie Lietuvos instalerius (nuo ko begti, kas dirba gerai). Viesu nuomuoniu noriu todel, kad i PM jus galite rasyti betka (marketingas ar dar kasnors panasaus), o cia jusu nuomuones (jei jos yra klaidingos) gali butu viesai pasmerkotos
Beje ir i PM gavau pora labai vertingu zinuciu, sulakiau net pasiulymo pasiklausyti muzikytes

Kas del komplektacijos, tai per tas kelias savaites isgirdau 3 automobilius, kaikuriuose buvo mane dominanciu daiktu ir istikruju dar labiau pasimeciau Rimtai susimasciau apie trijuoste sistema, taciau visgi kogero apsistosiu ties dvijuoste. O dabar rimciausi pretendentai yra sie:

Alpine 9887R
JL 10-W7-3
JL 500/1-2
TRU Billet 4100
RS audio PRO midbass
Morel supremo (gal picolo), su instaleriais reikes tartis.
2x kondecatoriai gal helix ar audison (zodziu 2 pigesni vietoj BRAX'o)

Aisku bandysiu sulaukti Alytaus (tik labai jau noriu isigyti midbasa su stiprintuvu, nezinau ar islauksiu )
Bet velgi tapati aparatura tame paciame automobilyje gali skambeti visiskai skirtingai del skirtingo instalo ir suderinimo. O automobiliai aisku visi bus skirtingi ir technika skirtinga ir t.t. todel kazko labai daug is Alytaus nesitikiu, greiciausiai tik dar labiau pasimesiu, todel prasau jusu (kompetetingu zmoniu ) nuomuoniu apie mano kompletuka ir aisku pasiulymu, kaip visa tai butu galima pagerinti smarkiai nelipant is finansiniu remu
Subui JL 10w7 gali drasiai ir imti JL 1000/1 ir tai dar pilnai neisnaudosi kiek jis gali (galios atzvilgiu) aisku yra ir kitu geru stiprintuvu kruva nereiktu taip susizavet butent JL ir tiek
Kondencatoriu nedeciau mano poziuriu pinigu isleidi daugiau nei naudos gauni - geriau geras nedidelis papildomas akumas (optima ar pan), arba vienas geras didelis akumas ir tiek.