Beje, dar buvai minejes, kaip priesbosiai "pilna juosta" groja jie su zemadazniu susipyksta - gal vertetu pabandyti zemadazniui faze apversti?
Beje, dar buvai minejes, kaip priesbosiai "pilna juosta" groja jie su zemadazniu susipyksta - gal vertetu pabandyti zemadazniui faze apversti?
Honda Accord CM1 -> Totally Stock
cia zmogus turejo minti kad subui pliusa su minusu sukeisti reiktu pabandyti
O siaip kas cia tokio?
Pas mane komponentai groja iki 50 Hz o i apacia dusina grotuvas, o subas nuo 65 Hz 4 eiles filtru tildomas.
nematau jokios bedos viskas norm groja, bet jei komponentus padarau nuo 80 hz tai nebelimpa man nes truksta is priesbosiu grojimo tokio ir pasidaro automatiskai jausmas kad subas begroja bagazinej.
tai gal komponentai nuo 50hz groja? o subas iki 65...
Na cia tik zodziu zaismas - o siaip tai abu parasem ta pati tik skirtingaikas norejo tas suprato
nes galima parasyti kad subas groja nuo 65 hz ir i apacia, o komponentai nuo virsaus( t.y. nuo 17 khz) ir iki 50 Hz.
Aisku gramatiskai tavo variantas geresnis ir lengviau suprantamas, bet kai rasiau alaus atsigeres - prasau nepykti uz klaidas![]()
per visus bandymus manau geriausias variantas butu kad midbasai grotu nuo 50 arba 60, bet magas pjauna zemiausiai nuo 80 tai va tokia ir beda, kas del audisono krosu tai sito modelio krosai yra tragiski grojimo prasme, nupjauna auksta nezmoniskai, zodziu jau atskira tema cia
Nu seip neisizeisk bei akustika pas tave kurkas aukštesnio lygio negu stipriakas ir jei negali suvesti is to ka turi tai kaska reikia pakeisti elementaru.
na stipru as esu visiskai patenkintas o ir krosu is stiprintuvo as nenaudociau nes mano nuomone patys utopia krosai yra tikrai neprasti, kazkaip manau kad reiktu keisti galva sitoj situacijoj su truputi lankstesniais nustatymais, beje ko cia isizeist
na sis stipras manau manau komponentams tikrai geriau nei audisono srx serija, nezinau lyginant su lrx, galios gal nedaug bet grojimas visai nieko tikrai
beje ir stipru derinys buvo toks rinkamas del nedidelio amperazo bei prie kitos akustikos, bet taip gavos![]()
Bookmarks