Gali but, pas mane kontaktai irgi siek tiek apkerpeje. Bet realiai, tas akumas padarytas tik masinai uzvest55 ah toks jau dalykas, tuo labiau, kai stiprintuvas jama gan daug sroves palygint su kitais agregatais.
Gali but, pas mane kontaktai irgi siek tiek apkerpeje. Bet realiai, tas akumas padarytas tik masinai uzvest55 ah toks jau dalykas, tuo labiau, kai stiprintuvas jama gan daug sroves palygint su kitais agregatais.
atsidaryk savo akumo dangtelius ir pasiziurek kiek elektrolito jame yra turi buti truputi virs ploksteliu, pas mane kai senas akumas pradejo kvailiot atsidariau ir radau viena sekcija tuscia (priezastis del giliu iskrovimu uzsitrumpine ir isgaraves elektrolitas). Istempe kokius metus tas akumas, o buvo pirktas naujas ir tik del iskrovimu nugaiso. Dodel pirkau vartos AGM serijos nes jie labiau atsparus tokiems dalykams, bet kiek viena akuma reikia saugot.
jis pasikrauna bet buna tas pat kas plonais laidais sujungta
groja kaip iš kibiro
Sujung plonais laidais ir jie nusvils tau nuo daug srovesGreiciau - jis kraunas, bet labai letai, nes prastas kontaktas.
ka cia nusisneki, kada teka didesne srove? uzkurus masina ar ja kuriant?
groja kaip iš kibiro
ten kur prastas kontaktas tai toj vietoj susidaro didele varza ir ima kaisti
Nekuriant naujos temos, norėjau paklaust,turiu 20m (8mm²)kabelio, bet pagal emma taisykles man reik vest (20mm²)kabeli,ar 2-3 (8mm²)kabeliai pakeis 1 (20mm²), ar vis del to reik vest 1 (20mm²) kabeli?
Ji ir sunkiai kuresi, ir nepasikraudavones buvo, kad saltukui siek tiek paspaudus isryto ciut ilgiau starteri pasukau ir akumas issikrove. Del to, kad buvo prastas kontaktas akumas sunkiau kraudavosi
Per ziemma gal koki 10 kartu laidus teko panaudoti, dabar jokiu problemu
![]()
ko tu cia kisi ta sunku krovimasi ir blogus kontaktus, blogas kontaktas trugdo starteriui. o jei nedakraudavai niekaip tai jau genero arba vazinejimo trumpais atstumais beda
groja kaip iš kibiro
Bookmarks