turi naglesni garso procesoriu tas 88RSII ir kaina jo zymiai didesne
turi naglesni garso procesoriu tas 88RSII ir kaina jo zymiai didesne
o kokiam biesui tas procas reiklingas
groja kaip iš kibiro
o gal geriau aukot scena ir turet naturaluma? kiek klausiau procesoriniu sistemu (bent man atrodo kad ten procesorines buvo) garsas visiskai prisirises prie aukstadazniu, emma klausant viskas savo vietose, paleidi muzika ir baisu darosi, aisku palyginus su pasyviom sistemom baisu
groja kaip iš kibiro
Turejau ir 88 ir 88II skirtumai tik tai kad gale yra papildomas aux, nera slykscios melynos spalvos beliko tik Balta. ir magas juodas tipo seniau buvo slifuoto aliuminio . dabar atrodo tas pats tik dazytas.
mano 88 buwo usa 880 modelis taitik per ibus ta junkti aux weike. Atskiro nebuwo
auto ekvalaizeris ir auto laiko korekcija, duoda rimtu rezultatu, kuriu nelabai tikejausipakabini masinoj kazkoki mini mikrafona, ir po 5 min visu koloneliu snypstimo, turi gerai sureguliuotus garso nustatymus pagal tavo sistema
![]()
ir turi konkrecia sintetika
groja kaip iš kibiro
gal kas bandėt įlysi į pioneer DEH 77MP vidų? draugas prašė paklausti ar įmanoma dar kažką labiau iš jo išspausti ir ar verta
neblogas magas, lempine analogine dali padarius butu geresnis uz daugeli daugeli...nors ta pati galiu pasakyt apie dauguma geresnius keitiklius turinciu magutiesiog jei tinka dizainas,tenkina transportas,verta...o be lempu daug is jo neprispausi,ten ir taip berods analoginej dali opa2604
I tą patį ir prie to pačio. Norėjau paklausti ar imanoma pajungti usb prie rs II. Aš esu kažkur kažka girdėjas ir mane domina ,nes atsibodo kompaktai.
Bookmarks